Τα γραφεία της Διοίκησης του e-ΕΦΚΑ, επί της οδού Ακαδημίας 22, επισκέφθηκε ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Άδωνις Γεωργιάδης λίγο πριν την ανάληψη των νέων του καθηκόντων ως Υπουργού Υγείας.

Ο κ. Γεωργιάδης, αφού ευχαρίστησε την ηγεσία του Φορέα και το σύνολο του προσωπικού για τα εντυπωσιακά βήματα που έχουν γίνει στον e-ΕΦΚΑ κατά τη διάρκεια της εξάμηνης θητείας του στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η πορεία του ψηφιακού μετασχηματισμού θα συνεχισθεί με επιτυχία υπό την ηγεσία της νέας Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κας. Δόμνας Μιχαηλίδου. Εξέφρασε επίσης την ικανοποίησή του για το έργο που έχει επιτευχθεί σε τόσο βραχύβιο χρονικό διάστημα όπως: Η μείωση των εκκρεμών ληξιπρόθεσμων συντάξεων, η έκδοση 11.000 επικουρικών μέσα σε 24 ώρες, ο «απεγκλωβισμός» μη μισθωτών με οφειλές που θα πάρουν σύνταξη μετά από χρόνια αναμονής και η περαιτέρω ψηφιοποίηση των υπηρεσιών. Τέλος, επεσήμανε ότι θα είναι αρωγός –υπό τη νέα του ιδιότητα- σε κάθε συνέργεια μεταξύ του e-ΕΦΚΑ και του Υπουργείου Υγείας, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Από σήμερα ξεκινούν οι πληρωμές σε χιλιάδες δικαιούχους

Από την πλευρά του, ο Διοικητής του e-ΕΦΚΑ Δρ.Αλέξανδρος Βαρβέρης, ευχαρίστησε τον Υπουργό Άδωνι Γεωργιάδη, τόσο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό του, όσο και για τη συνεχή στήριξη στις προσπάθειες που κατέβαλε η Διοίκηση του Φορέα για τον εκσυγχρονισμό του. Και σημείωσε ότι, η προσπάθεια θα πρέπει να συνεχίσει με αμείωτους ρυθμούς και με τη νέα ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, έτσι ώστε ο Φορέας να γίνει ακόμα φιλικότερος προς τους πολίτες.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Tax
ΔΥΠΑ: Εκδήλωση «Ημέρες Καριέρας για τη γαλάζια οικονομία» στον Πειραιά
Tax |

Εκδήλωση της ΔΥΠΑ «Ημέρες Καριέρας για τη γαλάζια οικονομία»

Στη σημερινή εκδήλωση της ΔΥΠΑ «Ημέρες Καριέρας για τη γαλάζια οικονομία» συμμετείχαν περισσότερες από 70 επιχειρήσεις από τη ναυτιλία, την ακτοπλοΐα, τα ναυπηγεία, τον θαλάσσιο τουρισμό και το yachting