Στη θέση του επικεφαλής του τμήματος ρολογιών της Luis Vuitton, διόρισε η LVMH τον Φρεντερίκ Αρνο, γιο του βασικού μετόχου.

Η κίνηση αυτή δίνει στο δεύτερο νεότερο από τα πέντε παιδιά του βασικού μετόχου Μπερνάρ Αρνό , που εργάζονται στην εταιρεία, την εποπτεία των ελβετικών εταιρειών ρολογιών Hublot, Zenith και Tag Heuer. Προηγουμένως ήταν διευθύνων σύμβουλος της Tag Heuer από το 2020.

LVMH: Προς δύσκολο πρώτο εξάμηνο το 2024 – Υψηλότεροι ρυθμοί από το καλοκαίρι

Η αλλαγή αυτή είναι η τελευταία ανακατανομή ρόλων εντός της LVMH για τα παιδιά του προέδρου και ιδρυτή της εταιρείας. Ο μικρότερος αδελφός του Φρεντερίκ, ο Ζαν  είναι υπεύθυνος για τη μονάδα ρολογιών της Louis Vuitton που κατασκευάζει μόδα και δερμάτινα είδη, ενώ έχει ανακοινώσει σχέδια για την αναβίωση των αδρανών εμπορικών σημάτων Gerald Genta και Daniel Roth. Ο Jean δεν θα αναφέρεται στον αδελφό του.

Ο Φρεντερίκ Αρνο,  ο οποίος είναι 29 ετών, θα αναφέρεται στον Στεφαν Μπιάνκι , ο οποίος είναι επικεφαλής του τμήματος ρολογιών και κοσμημάτων της εταιρείας, σύμφωνα με εσωτερική ανακοίνωση της εταιρείας που περιήλθε στην κατοχή του Bloomberg News.

Ο Ζυλιέν Τορναρ , που προηγουμένως ήταν επικεφαλής της Zenith, θα μετακινηθεί στο ρόλο του διευθύνοντος συμβούλου της Tag Heuer, της ελβετικής μάρκας που είναι γνωστή για τα χρονογράμματα Carrera και Monaco, καθώς και για τα μοντέλα Aquaracer και Formula One.

Η εταιρεία όρισε τον Μπενουά ντε Κλέρκ , πρώην στέλεχος της Richemont στη μάρκα Panerai, ως νέο διευθύνοντα σύμβουλο της Zenith, γνωστής για τους μηχανισμούς των ρολογιών El Primero.

Οι Τορναρ, ντε Κλέρκ και ο διευθύνων σύμβουλος της Hublot Ρικάρντο Γκουανταλουπε θα αναφέρονται στον Φρεντερίκ Αρνο, ανέφερε η εταιρεία στην εσωτερική ανακοίνωση.

Οι τρεις εταιρείες έχουν συνδυασμένες ετήσιες πωλήσεις περίπου 1,6 δισεκατομμυρίων ελβετικών φράγκων (1,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων), ανέφερε η Women’s Wear Daily, επικαλούμενη τον Αρνό.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή