Τον Μάιο του 2024 αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του το Odera Tinos, το ξενοδοχείο που λειτουγεί η Tethys σε συνεργασία με την TConstructions.

Το resort διαθέτει 77 δωμάτια και σουίτες με ιδιωτική πισίνα . Ο εσωτερικός σχεδιασμός, η επίπλωση και η διακόσμηση φέρουν την υπογραφή του Studio Bonarchi ενώ η αρχιτεκτονική του Odera, είναι έμπνευση του Πάνου Νικολαΐδη της TConstructions.

Το resort λειτουργεί από την Tresor Hospitality, μια από τις ανεξάρτητες εταιρείες ανάπτυξης και διαχείρισης ξενοδοχείων στην Ελλάδα.

Το Odera διαθέτει επίσης εσωτερική και εξωτερική πισίνα, pool bar, δύο εστιατόρια και δύο bars καθώς και ιδιωτική παραλία. Το Eos, το à la carte εστιατόριο του resort, λειτουργεί με την υπογραφή του chef Δημήτρη Σκαρμούτσου.

Το επενδυτικό ράλι

Στο μεταξύ, συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό το επενδυτικό ράλι στον ξενοδοχειακό τομέα στη χώρα μας, απόδειξη τoy δυναμισμού του ελληνικού τουρισμού.

Εκτός από τη συμφωνία συνεργασίας της Hilton με την Brown Hotel, σε δυο ξενοδοχεία τις πρώτες ημέρες του νέους έτους, έγιναν γνωστές και νέες αφίξεις στη χώρα μας όπως της ισραηλινής Isrotel, που επενδύει σε τέσσερα ξενοδοχεία,  αλλά και αλλαγές στην ιδιοκτησία διαφόρων ξενοδοχείων, σύμφωνα με ενημερωτικό δελτίο της GBR Consulting, ενώ και άλλες αλυσίδες σχεδιάζουν επέκταση τους στην Ελλάδα όπως η γαλλική Accor.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με ανακοίνωση της στο Τελ Αβίβ, η ξενοδοχειακή αλυσίδα Isrotel υλοποιεί τα σχέδιά της για το πρώτο βήμα εκτός των συνόρων της χώρας με την δημιουργία ενός νέου διεθνούς εμπορικού σήματος που ξεκινά τη δραστηριότητα του από την Ελλάδα.

Η αλυσίδα δημιουργεί ένα νέο διεθνές εμπορικό σήμα με την ονομασία ALUMA, εστιάζονατς αρχικά σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τουρισμός