Αν δείτε ουρά στα fast-food Wendy’s, θα σημαίνει αυξήσεις. Συγκεκριμένα, η αλυσίδα γρήγορου φαγητού Wendy’s πρόκειται να αρχίσει να αυξάνει τις τιμές στα μενού της μέχρι το 2025 ενώ θα κυκλοφορήσει νέα ψηφιακά μενού, σύμφωνα με την ανακοίνωση κερδών του τέταρτου τριμήνου.

Αυτό σημαίνει ότι η παραγγελία μπορεί να γίνει πιο ακριβή – ή φθηνότερη – ανάλογα με την ώρα της ημέρας που παραγγέλνεται. Με το νέο μοντέλο, η τιμή ενός μπέργκερ αλλάζει συνεχώς μέσα στη μέρα ανάλογα με τη ζήτηση, σύμφωνα με το Business Insider.

Flynn Group: Εξετάζει προτάσεις για πώληση πακέτου μετοχών

Το νέο μοντέλο τιμολόγησης δεν έχει δοκιμαστεί πριν στη βιομηχανία fast-food, αλλά είναι οικεία ιδέα για όσους χρησιμοποιούν εφαρμογές όπως Uber και Lyft. Έτσι oi τιμές στο μενού της Wendy’s θα κυμαίνονται ανάλογα με τη ζήτηση τη στιγμή της παραγγελίας.

Η αλυσίδα fast-food με έδρα το Dublin του Οχάιο, η οποία δημοσιοποίησε τα κέρδη του τέταρτου τριμήνου του 2023, αναμένει οι ψηφιακές πωλήσεις της να φτάσουν τα 2 δισεκατομμύρια δολάρια το 2024, «έναν ολόκληρο χρόνο νωρίτερα από ό,τι ήταν προγραμματισμένο», δήλωσε ο Κερκ Τάνερ, ο νέος διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος της εταιρείας, σε μια επικοινωνία με αναλυτές.

Επενδύσεις 55 εκατομμυρίων την επόμενη διετία

Μεταξύ άλλων πυλώνων ανάπτυξης, ο Τάνερ ανέφερε επίσης την προγραμματισμένη επένδυση 55 εκατομμυρίων δολαρίων της εταιρείας για τα επόμενα δύο χρόνια για την επέκταση της πλατφόρμας πρωινού σε Ηνωμένες Πολιτείες και Καναδά.

«Σχεδιάζουμε να επενδύσουμε περίπου 20 εκατομμύρια δολάρια για να διαθέσουμε ψηφιακές πινακίδες μενού σε όλα τα εστιατόρια που λειτουργούν στις ΗΠΑ μέχρι το τέλος του 2025», είπε ο Τάνερ, «και περίπου 10 εκατομμύρια δολάρια τα επόμενα δύο χρόνια για να υποστηρίξουμε βελτιώσεις ψηφιακών μενού για το παγκόσμιο σύστημα».

«Ξεκινώντας ήδη από το 2025», είπε, «θα αρχίσουμε να δοκιμάζουμε πιο βελτιωμένες λειτουργίες όπως η δυναμική τιμολόγηση και οι προσφορές ημέρας, μαζί με αλλαγές μενού με δυνατότητα AI και ενδεικτικές πωλήσεις».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή
Tesla: Πόσο άτρωτο είναι το Cybertruck μπροστά στην άμμο, το χιόνι και τις ανακλήσεις
Διεθνή |

Άμμος, χιόνι και ανακλήσεις - Πόσο άτρωτο είναι το Cybertruck της Tesla

Για τον Ίλον Μασκ, ο μοναδικός σχεδιασμός του αυτοκινήτου δημιουργούσε τεράστια προβλήματα με την κλιμάκωση της παραγωγής - Δεν είναι τυχαίο πως σχολίασε: «Σκάψαμε τον δικό μας τάφο με το Cybertruck»

Μόδα: H απίστευτη ιστορία πίσω από τις πανάκριβες τσάντες Goyard
Διεθνή |

Διάσημες, ακριβές αλλά χωρίς διαφήμιση - Ποιες είναι οι τσάντες Goyard

Μία από τις πιο εμβληματικές και ακριβές τσάντες της μόδας έχει βρεθεί στα χέρια προσωπικοτήτων όπως ο Πάμπλο Πικάσο, η Κοκό Σανέλ, ο Καρλ Λάγκερφελντ αλλά και μέλη της δυναστείας των Ρομανώφ