Με ανάρτησή του στο facebook ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας Κωστής Χατζηδάκης ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Αττικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, μετά την έκτακτη είσοδό του χθες στο νοσοκομείο εξαιτίας κρίσης οξείας χολοκυστίτιδας. Η ανάρτηση του κ.Χατζηδάκη έχει ως εξής:

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους του Αττικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου! Κατέφυγα στη βοήθειά τους για να να αντιμετωπίσω την κρίση οξείας χολοκυστίτιδας που μου προέκυψε. Χθες χειρουργήθηκα λαπαροσκοπικά και σήμερα βγήκα από το Νοσοκομείο.

Χατζηδάκης: Έκανε σήμερα χολοκυστεκτομή στο Αττικό Νοσοκομείο

Λοιπόν, παρά τη μεγάλη πίεση που δέχεται το Αττικό Νοσοκομείο – ως αποτέλεσμα ίσως και της καλής του φήμης- παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Αυτό που είδα είναι πως σ’ αυτό το νοσοκομείο του ΕΣΥ υπάρχει μια δυνατή ομάδα γιατρών, νοσηλευτών και διοικητικών με ανθρώπινη αντιμετώπιση, επαγγελματισμό και διάθεση για προσφορά.

Ναι, ξέρω: Χρειάζεται στήριξη του ΕΣΥ – έχουμε αυξήσει τις δαπάνες κατά 46% από το 2019- παραπάνω προσλήψεις, οι οποίες ήδη «τρέχουν», ορθολογικότερος σχεδιασμός, που προωθεί το Υπουργείο Υγείας, αλλά και σωστή αξιοποίηση των δαπανών, έργο που συντονίζουμε μαζί τα Υπουργεία Οικονομικών και Υγείας.

Ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας με τον καθηγητή Χειρουργικής του ΕΚΠΑ Νίκο Αρκαδόπουλο, που τον χειρούργησε στο «Αττικό Νοσοκομείο»

Από την καρδιά μου ευχαριστώ τον Καθηγητή Χειρουργικής του ΕΚΠΑ Νίκο Αρκαδόπουλο, πρόεδρο της Ιατρικής Σχολής (φωτογραφία) που με χειρούργησε, την ομάδα της Δ’ Χειρουργικής Πανεπιστημιακής Κλινικής, την Καθηγήτρια Αναισθησιολογίας Τατιάνα Σιδηροπούλου με την ομάδα της, τη διοίκηση του νοσοκομείου και τους Καθηγητές Αμάντα Ψυρρή και Γεράσιμο Φιλιππάτο, στις κλινικές των οποίων έκανα όλες τις αναγκαίες εξετάσεις. Στο Αττικό υπηρετούν και οι φίλοι Καθηγητές Σωτήρης Τσιόδρας και Παναγιώτης Παπαγγελόπουλος, που είχα τη χαρά να συναντήσω.

Ευχαριστώ και όλους εσάς για τις ευχές που μου στέλνετε! Και φυσικά την Πόπη που ήταν μαζί μου συνεχώς, ακοίμητος φρουρός. Είναι πάντα καλό να έχεις έναν (μία) γιατρό στο σπίτι!

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Time: Η Τζόρτζια Μελόνι στις 100 προσωπικότητες του πλανήτη, με μεγαλύτερη επιρροή
Επικαιρότητα |

Time: Η Μελόνι στις 100 προσωπικότητες του πλανήτη, με μεγαλύτερη επιρροή

Το περιοδικό υπογραμμίζει ότι το 2022, όταν η Μελόνι κέρδισε τις βουλευτικές εκλογές, «πολλοί σχολιαστές εξέφρασαν ανησυχίες σχετικά με το ακροδεξιό κόμμα της και το πώς θα επηρέαζε την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο».

Ντουμπάι: Στο έλεος της βροχόπτωσης οι χλιδάτες κατοικίες και οι αεροπορικές
Επικαιρότητα |

Στο έλεος της βροχόπτωσης οι χλιδάτες κατοικίες και οι αεροπορικές στο Ντουμπάι

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα βίωσαν τη σφοδρότερη νεροποντή από τότε που άρχισαν οι καταγραφές το 1949 - Η αεροπορική εταιρεία Emirates αναστέλλει όλες τις διαδικασίες ελέγχου επιβατών για σήμερα