Την υπογραφή νέας συμφωνίας με την Magnum Corporation Sdn Bhd, κορυφαία εταιρεία τυχερών παιχνιδιών στη Μαλαισία, ανακοίνωσε η Intralot. Η συμφωνία αυτή είναι αποτέλεσμα της επιτυχούς έκβασης διεθνούς διαγωνιστικής διαδικασίας που προκήρυξε η Magnum Corporation το 2022.

Η νέα συμφωνία θα έχει διάρκεια επτά (7) έτη, με δικαίωμα για δύο επεκτάσεις των πέντε (5) ετών έκαστη, εξασφαλίζοντας έτσι επιπλέον δεκαεπτά (17) σε σύνολο έτη στρατηγικής και γόνιμης συνεργασίας με τη Magnum Corporation.

Intralot: Καμπανάκι για το ομόλογο της εταιρείας – Τι είπε ο Σωκράτης Κόκκαλης  

Η INTRALOT θα συμβάλλει στη βελτίωση των υφιστάμενων προϊόντων λιανικής της Magnum Corporation μέσω της απρόσκοπτης μετάβασης στο νέο οικοσύστημα LotosX Omni.

Το οικοσύστημα LotosX Omni, αποτελούμενο από το κεντρικό σύστημα LotosX, το Σύστημα Διαχείρισης Λογαριασμού Παίκτη, PlayerX, το Σύστημα Διαχείρισης Πρακτόρων, RetailerX, το Σύστημα Διαχείρισης Συσκευών (Device Management System), τα τερματικά τυχερών παιχνιδιών PhotonX, το Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου, Canvas και το σύστημα συντονισμού, Orchestrator, θα επιτρέψει στη Magnum Corporation να εφαρμόσει μια ολοκληρωμένη στρατηγική για όλα τα κανάλια που αποσκοπεί στην ενίσχυση της συμμετοχής και της εμπειρίας του παίκτη και στη βελτίωση της παραγωγικότητας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Magnum Corporation Sdn Bhd, κ. Dato’ Lawrence Lim Swee Lin, σχολίασε: «Είμαστε περήφανοι για τη συνέχιση της συνεργασίας μας με την INTRALOT, έναν απαραίτητο σύμμαχο για την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων μας και την αναβάθμιση της εμπειρίας παιχνιδιού για τους πελάτες μας. Με την τεχνογνωσία μας στον κλάδο και την τεχνολογία αιχμής της INTRALOT, δημιουργούμε από κοινού ένα μέλλον καινοτομίας, με γνώμονα την προσφορά μιας συναρπαστικής εμπειρίας παιχνιδιού με βελτιωμένα επίπεδα εξατομίκευσης και ασφάλειας, τόσο για το ψηφιακό κανάλι όσο και για το κανάλι λιανικής».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις