Η Chanel Ltd. βρίσκεται σε συνομιλίες για την αγορά ενός κτιρίου στην Πέμπτη Λεωφόρο του Μανχάταν, συμμετέχοντας στον ανταγωνισμό μεταξύ των κορυφαίων λιανοπωλητών στον κόσμο για να αποσπάσει σημεία στον εμβληματικό πολυτελή εμπορικό διάδρομο της Νέας Υόρκης, όπως αναφέρει το Bloomberg.

Η Chanel βρίσκεται σε συζητήσεις για την αγορά της 745 Fifth Ave., σύμφωνα με άτομο που γνωρίζει το θέμα. Η μάρκα ανταγωνίζεται την LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton SE, η οποία βρίσκεται επίσης σε συνομιλίες για την απόκτηση του κτιρίου στη γωνία της 58ης οδού, δήλωσε το άτομο, ζητώντας να μην κατονομαστεί επικαλούμενο ιδιωτικές πληροφορίες.

Ένας εκπρόσωπος της Chanel αρνήθηκε να σχολιάσει. Εκπρόσωποι της LVMH και της ιδιοκτήτριας Paramount Group Inc. αρνήθηκαν να σχολιάσουν.

Στο κυνήγι ακινήτων

Οι παγκόσμιοι λιανοπωλητές πολυτελείας ανταγωνίζονται για την ιδιοκτησία κτιρίων στην Πέμπτη Λεωφόρο του Μανχάταν τους τελευταίους μήνες. Ο ιδιοκτήτης της Gucci, Kering SA, δήλωσε ότι αγόρασε το 715-717 Fifth Ave. για 963 εκατομμύρια δολάρια νωρίτερα φέτος. Οντότητες που συνδέονται με την Prada SpA ήταν πίσω από την αγορά 835 εκατομμυρίων δολαρίων δύο κτιρίων κοντά, ανέφερε το Bloomberg News πέρυσι.

Εν τω μεταξύ, η ελβετική ωρολογοποιία Rolex κατασκευάζει ένα κτίριο κεντρικών γραφείων στην 665 Fifth Ave. Πέρυσι, η LVMH άνοιξε το ανακαινισμένο κατάστημα Tiffany & Co. στη γωνία της 57th Street.

Οι λιανοπωλητές πολυτελείας αναζητούν επίσης ακίνητα παγκοσμίως. Την περασμένη εβδομάδα, η Kering δήλωσε ότι δαπανά 1,3 δισεκατομμύρια ευρώ (1,41 δισεκατομμύρια δολάρια) για ένα ακίνητο στο Μιλάνο. Ο ιδιοκτήτης των Gucci και Balenciaga έχει επίσης αποκτήσει κτίρια στο Τόκιο και το Παρίσι.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή