Το χαρτοφυλάκιο των μαρκών και των προϊόντων της αναπτύσσει συνεχώς στην ελληνική αγορά η BSH Οικιακές Συσκευές, με βάση την πλήρη κατανόηση των μεταβαλλόμενων προσδοκιών των καταναλωτών, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση με αφορμή τα εταιρικά αποτελέσματα που ανακοίνωσε η BSH Οικιακές Συσκευές σε παγκόσμιο επίπεδο.

Στην Ελλάδα, ο κύκλος εργασιών της εταιρείας για το 2023 αυξήθηκε κατά 1,6% σε σχέση με το 2022, συνεχίζοντας έτσι να διατηρεί την 1η θέση στην αγορά των οικιακών συσκευών.

BSH: Τα σχέδια μετά την πώληση του εργοστασίου της Πίτσος – Τα μερίδια και το ερώτημα… του ψυγείου

Το 2023, όπως και το 2022, χαρακτηρίστηκε από αυξητικά ποσοστά και σε αυτό συνέβαλε σημαντικά από πλευράς τεμαχίων στην κατηγορία των ψυγείων και ψυγειοκαταψυκτών και το πρόγραμμα «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή» του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας με την εξαργύρωση των vouchers που έλαβαν οι δικαιούχοι για την αντικατάσταση παλαιών ενεργοβόρων συσκευών με νεότερες, φιλικές προς το περιβάλλον και ενεργειακά πιο αποδοτικές.

Ο κ. Γιάννης Γρατσώνης, CEO BSH Οικιακές Συσκευές, χαρακτηριστικά δήλωσε: «Η BSH προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, λύσεων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας που έχουν σχεδιαστεί για να ανταποκρίνονται στην καθημερινότητα. Στοχεύουμε στην ικανοποίηση των προσδοκιών και των απαιτήσεων των καταναλωτών και των συνεργατών μας στη λιανική, ακολουθώντας την κατευθυντήρια αρχή μας «Να βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής στο σπίτι.»

Ο κ. Γιάννης Γρατσώνης, CEO BSH Οικιακές Συσκευές

Σε παγκόσμιο επίπεδο, η BSH Home Appliances Group παρουσίασε συνολικό κύκλο εργασιών ύψους 14,8 δισ. ευρώ για το 2023 και στόχο να ενισχύσει τη μελλοντική της βιωσιμότητα και ανταγωνιστικότητα μέσω των υψηλών επενδύσεων και δαπανών ρεκόρ στην έρευνα και ανάπτυξη.

«Ακολουθούμε μια στρατηγική προσέγγιση για το μέλλον, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την ανάπτυξη καινοτομιών σε προϊόντα, την ενίσχυση της εφοδιαστικής αλυσίδας, καθώς επίσης και την ενεργή υποστήριξη στους πελάτες και συνεργάτες μας.» ανέφερε σχετικά ο Dr. Matthias Metz, Chief Executive Officer, BSH.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις