Η αγορά γραφείων και εμπορικών ακινήτων στην Νέα Υόρκη είναι σε ύφεση. Σε πείσμα αυτής της τάσης, όμως, η αλυσίδα λιανικής ρούχων υπέγραψε 20ετές συμβόλαιο ενοικίασης 31.409 τετραγωνικών μέτρων στη λεωφόρο Madison αρ. 63, σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το Bloomberg.

Notos Com: Ανεβάζει τον πήχη στα 140 εκατ. ευρώ – Διεκδικεί 8 εκατ. από την American Eagle

Σύμφωνα με την GlobeSt.com, η AEO έχει συνάψει απευθείας μίσθωση με την George Comfort & Sons και τους συνεργάτες της Jamestown και Loeb Partners Realty για 10.051 τετραγωνικά μέτρων σε ολόκληρο τον 7ο και 11ο όροφο του 15όροφου πύργου. Η συμφωνία περιλαμβάνει επίσης το σύνολο των 6.187 τ.μ. της πρόσοψης του ισογείου. Επιπλέον, έχει επιτευχθεί συμφωνία υπεκμίσθωσης από την CBS για τον 8ο, 9ο και 10ο όροφο, συνολικής επιφάνειας 15.077 τετραγωνικών μέτρων –περίπου 5.000 τετραγωνικών μέτρων ανά όροφο – η οποία τελικά θα μετατραπεί σε άμεση μίσθωση.

Εξαντλητική αναζήτηση

Είχε προηγηυθεί μια εξαντλητική αναζήτηση, με τους υπεύθυνους της εταιρείες να έχουν δει περισσότερα από 70 κτίρια. Η AEO είδε τον χώρο στη λεωφόρο Madison 63 ως μια ευκαιρία να ενοποιήσει τις επωνυμίες της –American Eagle Outfitters, Aerie, Offline by Aerie, unsubscribed και Todd Snyder– εντός του Midtown South Tower.

Ένας εκπρόσωπος της American Eagle ανέφερε ότι η τοποθεσία 63 Madison, μεταξύ της 27ης και της 28ης οδού, θα βοηθήσει στην παροχή μεγαλύτερου αποτυπώματος για τις επιχειρήσεις της στη Νέα Υόρκη που θα στεγαστούν μαζί.

Ενώ η ζήτηση γραφείων αργεί να ανακάμψει στην πόλη από την πανδημία, οι ένοικοι προτιμούν νέα ή ανακαινισμένα κτίρια με ανέσεις. Η American Eagle, η οποία έχει γραφεία στην 401 Fifth Ave., θα μετακομίσει σε ένα 15όροφο κτίριο κοντά στο Madison Square Park που ανακαινίστηκε το 2022, σύμφωνα με τον ιστότοπο του George Comfort & Sons.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή