Με δημόσια δήλωση η επιχειρηματίας και υποψήφια πρόεδρος του ΣΕΒ κ. Ιουλία Τσέτη σχολιάζει την επιστολή του προέδρου του Συνδέσμου κ. Δημήτρη Παπαλεξόπουλου με την οποία κάνει γνωστό στην  πρόεδρο και CEO του ΟΦΕΤ την απόφαση του ΔΣ για τη διεξαγωγή των εκλογών με φυσική παρουσία.

Η κυρία Τσέτη στην επιστολή της, δεν παραλείπει να αφήσει αιχμές στη σημερινή διοίκηση του Συνδέσμου αλλά και τον ίδιο τον κ. Παπαλεξόπουλο: «Αρχικά ευχαριστώ τον κύριο Πρόεδρο του ΔΣ για την απάντησή του – ήταν η πρώτη στις τρεις διαφορετικές επικοινωνίες που είχα θέσει / αποστείλει σχετικά με το ίδιο θέμα».

Δημήτρης Παπαλεξόπουλος: Τι απαντά στο αίτημα Τσέτη για ψηφιακή ψήφο στις εκλογές του ΣΕΒ

Αναπάντητο ερώτημα

Η υποψήφια πρόεδρος του ΣΕΒ υποστηρίζει ότι δεν απαντήθηκε το ερώτημα της για τους λόγους για τους οποίους το διοικητικό συμβούλιο απέρριψε την πρόταση της για τη δυνατότητα ηλεκτρονικής ψηφοφορίας: «Πρέπει όμως να επισημάνω ότι δυστυχώς το βασικό ερώτημα έμεινε αναπάντητο σχετικά με τους λόγους για τους οποίους το ΔΣ αποφάσισε την ψηφοφορία των Μελών μόνο με φυσική παρουσία, την στιγμή που και το ίδιο το Καταστατικό μας δίνει την δυνατότητα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας και ολόκληρη η ελληνική κοινωνία ζει στην εποχή της επιστολικής ψήφου», αναφέρει αφήνονται και δεύτερη αιχμή».

Υβριδική ψηφοφορία

Η ίδια συνεχίζει με τη δήλωση της αφήνοντας και τρίτη αιχμή κατά της διοίκησης του ΣΕΒ: «Η Ελληνική Κυβέρνηση έχει ανταποκριθεί άμεσα στον ψηφιακό μετασχηματισμό και έχει δημιουργήσει τις αναγκαίες δομές ώστε πλέον όλοι στη χώρα να μπορούν να αξιοποιούν στο έπακρο τις δυνατότητές του. Εάν η Διοίκηση του ΣΕΒ  πρεσβεύει πραγματικά το «μαζί», την συμπεριληπτικότητα και την συμμετοχικότητα, θα μπορούσε να προτείνει την υβριδική ψηφοφορία διασφαλίζοντας έτσι την μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή των Μελών μας, από όλη την Ελλάδα», καταλήγει η κυρία Τσέτη προτείνοντας την υβριδική ψηφοφορία.

Να σημειωθεί ότι οι εκλογές στον ΣΕΒ διεξάγονται στις 18 Ιουνίου και έτερος διεκδικητής της θέσης του προέδρου στο ΔΣ είναι ο επιχειρηματίας κ. Σπύρος Θεοδωρόπουλος.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Βιομηχανία