Την Πέμπτη 20 Ιουνίου ανοίγουν δύο νέα καταστήματα JYSK στην Κρήτη, σε Ρέθυμνο και Ιεράπετρα. Η JYSK διαθέτει πλέον 59 φυσικά καταστήματα στην Ελλάδα αλλά και το ηλεκτρονικό κατάστημα JYSK.gr ενώ το πλάνο επέκτασής της προβλέπει αρκετά ακόμα νέα καταστήματα.

Η JYSK άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 2015. Στα χρόνια που ακολούθησαν η JYSK προχώρησε σε εντατική ανάπτυξη του δικτύου της που με τα νέα καταστήματα σε Ρέθυμνο και Ιεράπετρα, αριθμεί 59 φυσικά καταστήματα στη χώρα μας. Παράλληλα λειτουργεί με μεγάλη επιτυχία το ηλεκτρονικό κατάστημα JYSK.gr ενώ διαθέτει και εξιδεικευμένο τμήμα Β2Β για τους επαγγελματίες πελάτες της.

JYSK Ελλάδας: Αύξηση 49% στα EBΙT του οικονομικού έτους

Νέα σημεία στο δίκτυο της JYSK

Η ανάπτυξη του δικτύου της JYSK δεν σταματάει εδώ καθώς το πλάνο της διεθνούς αλυσίδας από τη Δανία με όλα τα είδη για το σπίτι και τον ύπνο προβλέπει ένα πανελλαδικό δίκτυο με πάνω από 70 καταστήματα ή και περισσότερα αν βρεθούν τα κατάλληλα σημεία σε πόλεις της περιφέρειας ή δήμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης που δεν διαθέτουν ήδη κατάστημα.

Μάλιστα το πλάνο αυτό θα ενταθεί εντυπωσιακά τους καλοκαιρινούς μήνες καθώς πριν το κλείσιμο του τρέχοντος οικονομικού έτους της JYSK Ελλάδας (στις 31 Αυγούστου 2024) τέσσερα ακόμα καταστήματα αναμένεται να κάνουν εγκαίνια φέρνοντας τη JYSK πιο κοντά σε ακόμα περισσότερους πελάτες της.

«Αναπτύσσουμε συνεχώς το δίκτυό μας και θα φτάσουμε τα 63 καταστήματα μέχρι τον Αύγουστο του 2024 και περίπου 110 εκατ. ευρώ καθαρό τζίρο στη χρήση που θα κλείσουμε τότε. Σκοπεύουμε να ξεπεράσουμε τα 70 καταστήματα τα επόμενα χρόνια, παρόλο που η ελληνική αγορά εμπορικών ακινήτων είναι η πιο προκλητική για εμάς στην Ευρώπη. Ο κύριος στόχος μας εξακολουθεί να είναι να ανοίξουμε καταστήματα στα νησιά, στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και σε ορισμένες μικρότερες πόλεις, που δεν έχουμε καλύψει μέχρι στιγμής» δήλωσε αναφορικά με το άνοιγμα των δύο νέων καταστημάτων και την πορεία της JYSK Ελλάδας ο Sandor Szimeiszter, Country Director JYSK Ελλάδας, Ουγγαρίας και Αυστρίας.

Παράλληλα με το άνοιγμα νέων καταστημάτων η JYSK συνεχίζει το πρόγραμμα ανακαίνισης παλαιότερων καταστημάτων της στο νέο της concept (store concept 3.0). Το νέο concept που εφαρμόζει παγκοσμίως η JYSK έχει ήδη λανσαριστεί σε πολλά καταστήματα του δικτύου της στην Ελλάδα με εντυπωσιακά αποτελέσματα ως προς την ανάπτυξη των πωλήσεών τους αλλά και ως προς την ικανοποίηση των πελατών. Με βάση αυτό το πλάνο ανακαινίσεων την Πέμπτη 20 Ιουνίου κάνει εγκαίνια πλήρως ανακαινισμένο το κατάστημα JYSK στο λιμάνι της Καλαμάτας.

Η παρουσία στην Κρήτη

Ο χώρος πωλήσεων του καταστήματος στο Ρέθυμνο είναι πάνω από 900 τ.μ. Το κατάστημα βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Θερίσου.

Ενώ ο χώρος πωλήσεων του καταστήματος στην Ιεράπετρα είναι περίπου 1.000 τετραγωνικά μέτρα. Το κατάστημα βρίσκεται στο 2Ο χλμ. Ιεράπετρας – Σητείας.

Τα εγκαίνια και των δύο καταστημάτων θα γίνουν την Πέμπτη 20 Ιουνίου στις 9 το πρωί.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις