![Bίλα Βγενόπουλου: Πουλήθηκε έναντι 3,36 εκατ. ευρώ σε πλειστηριασμό [φωτογραφίες]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/01/ekali1-Copy.png)
Άλλαξε χέρια η βίλα Βγενόπουλου στην Εκάλη, μετά την επιτυχή κατάληξη του σημερινού πλειστηριασμού του ακινήτου.
Η τιμή εκκίνησης ήταν στα 3,36 εκατ. ευρώ και κατακυρώθηκε με 50 ευρώ παραπάνω στα 3.360.050 ευρώ.
Πλειστηριασμοί: Στο σφυρί η βίλα του Βγενόπουλου και η ΔΕΜΚΟ του Κοντομηνά
Η πολυτελής έπαυλη είχε βγει σε πλειστηριασμό κατά τη διαδικασία εκκαθάρισης της περιουσίας του εκλιπόντος.
Η βίλα του Ανδρέα Βγενόπουλου στην Εκάλη ξεχωρίζει για τον επιβλητικό πύργο ύψους 16 μέτρων

Είχαν προηγηθεί πολλές προσπάθειες πώλησης του συγκεκριμένου περιουσιακού στοιχείου, οι οποίες ωστόσο δεν καρποφόρησαν. Υπενθυμίζεται ότι η αρχική τιμή πώλησης ανέρχονταν στα 4,2 εκατ. ευρώ.


Η βίλα Βγενόπουλου
Η βίλα του Ανδρέα Βγενόπουλου στην Εκάλη ξεχωρίζει για τον επιβλητικό πύργο ύψους 16 μέτρων.
Η μονοκατοικία έχει ανεγερθεί επί μεσαίου οικοπέδου επιφάνειας 3.533,41m2, σύμφωνα με τον τίτλο ιδιοκτησίας. Στο κεντρικό τμήμα του οικοπέδου, στα ανατολικά της κατοικίας, υπάρχει διαμορφωμένος χώρος με κολυμβητική δεξαμενή (πισίνα), επιφάνειας 102,80m2 με τον αντίστοιχο υπαίθριο χώρο εκτόνωσης.
Αποτελείται από δύο κτιριακούς όγκους, οι οποίοι έχουν κατασκευαστεί σε διαφορετικές χρονικές περιόδους, έχουν διαφορετική τεχνική και αρχιτεκτονική μορφή αλλά βρίσκονται σε επαφή και είναι λειτουργικά συνδεδεμένοι, ώστε να συνιστούν μία μονοκατοικία.
Συνολικά, εσωτερικά η κατοικία διαθέτει 7 υπνοδωμάτια (εκ των οποίων τα 2 master) πλέον των υπνοδωματίων προσωπικού, 3 σαλόνια και 2 τραπεζαρίες, επιπλέον 2 καθιστικά και 2 κουζίνες, 2 ανελκυστήρες και συνολικά 6 τζάκια.
Σύμφωνα με την έκθεση αποτίμησης, το ακίνητο είναι εύκολα προσβάσιμο με ιδιωτικής χρήσης μεταφορικό μέσο από την κεντρική λεωφόρο Θησέως αλλά και από τον αυτοκινητόδρομο Αθήνας-Λαμίας (μέσω του κόμβου Βαρυμπόμπης), ενώ συγκοινωνιακά εξυπηρετείται από τις λεωφορειακές γραμμές που εκκινούν από την Κηφισιά προς τα βόρεια προάστεια της Αθήνας.


Latest News

Προς κατάργηση (;) το τέλος επιτηδεύματος στα Airbnb - Το παρασκήνιο και οι αντιδράσεις
Πρώτη νίκη του Συνδέσμου Εταιρειών Βραχυχρόνιας Μίσθωσης Ακινήτων (STAMA) στο ΣτΕ για τα Airbnb

Πώς να κερδίσετε φορο-μπόνους με ανακαίνιση κατοικίας – Έως 16.000 ευρώ η μείωση φόρου
Διατηρείται για ακόμη ένα έτος η έκπτωση φόρου – Προϋποθέσεις και «κόφτες»

Οι 10 + 3 κρίσιμες ερωταπαντήσεις για τα νέα συμβόλαια ακινήτων
Όλες οι πληροφορίες που χρειάζονται οι ιδιοκτήτες μέχρι την πλήρη έναρξη λειτουργίας των Κτηματολογικών Γραφείων

Οδηγός για τα καταπατημένα - Πώς θα αποκτήσετε τίτλους ιδιοκτησίας
10+3 ερωταπαντήσεις για την απόκτηση των τίτλων ιδιοκτησίας για καταπατημένα ακίνητα – Οι ημερομηνίες «κλειδιά» για την εξαγορά και η διαδικασία για την κατοχύρωση της περιουσίας

Σκέρτσος: Οι 10 πολιτικές της κυβέρνησης για προσιτή στέγη
Ανάρτηση του υπουργού Επικρατείας Ακη Σκέρτσου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
![Ενοίκια: Ποιοι δικαιούνται την επιστροφή ενός ενοικίου κάθε χρόνο [Παραδείγματα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/04/ot_akinhta_metavivaseis-1024x600-1-1-600x352.png)
Ποιοι δικαιούνται την επιστροφή ενός ενοικίου κάθε χρόνο [Παραδείγματα]
Το μέγιστο ποσό επιστροφής για την κύρια κατοικία ανέρχεται σε 800 ευρώ επαυξανόμενο κατά 50 ευρώ για κάθε εξαρτώμενο τέκνο του ενοικιαστή

Νέο μπλόκο της Δικαιοσύνης στα μπόνους δόμησης - Φρένο και στις σοφίτες
Στον «πάγο» μπαίνουν οι σοφίτες στο πλαίσιο των μπόνους δόμησης - Κρίθηκε ως αντισυνταγματική η μη προσμέτρησή τους στον συντελεστή δόμησης μιας οικοδομής

Δεν έπιασαν ταβάνι ακόμη οι τιμές ακινήτων - Πόσο αυξήθηκαν το α' τρίμηνο
Οι υποψήφιοι αγοραστές και ενοικιαστές ακινήτων βρίσκονται σε απόγνωση λόγω της εκτόξευσης των τιμών ακινήτων – Πόσο αυξήθηκαν οι τιμές ανά περιοχή

Ο πολεοδομικός σχεδιασμός βουλιάζει σε «μαύρες τρύπες»-Ποιες ρυθμίσεις εξετάζονται
Σωρεία προβλημάτων κατά την εκπόνηση των δασικών χαρτών σε εκατοντάδες οικισμούς παραμένουν εμπόδιο στη χωρική ανάπτυξη της χώρας
![Ακίνητα: Ποιοι παράγοντες ανεβάζουν τις τιμές – Οι πιο ακριβές περιοχές στην Αττική [γραφήματα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/04/akinita-600x384.jpg)
Οι 10 εστίες που πυροδοτούν τις τιμές στα ακίνητα - Οι πιο ακριβές περιοχές [γραφήματα]
Τι αναφέρει μελέτη της Alpha Bank για τα ακίνητα και τις προοπτικές της αγοράς