Το ηλεκτρονικό σφυρί χτυπά ξανά, σήμερα, για την εντυπωσιακή βίλα του Ανδρέα Βγενόπουλου στην Εκάλη με τον χαρακτηριστικό, επιβλητικό πύργο ύψους 16 μέτρων.

Ο πρώτος πλειστηριασμός για το συγκεκριμένο ακίνητο είχε προγραμματιστεί για τον περασμένο Μάιο, ωστόσο η διαδικασία είχε τεθεί σε αναστολή, ενώ την ίδια τύχη είχε και το σφυρί που προγραμματίστηκε για τις 22 Νοεμβρίου 2023.

Δείτε εδώ την έκθεση εκτίμησης

Έτσι, τώρα προγραμματίστηκε ένας νέος πλειστηριασμός για τις 27 Μαρτίου 2024, με την τιμή πρώτης προσφοράς να παραμένει στα 4,2 εκατ. ευρώ.

Η πολυτελής έπαυλη βγαίνει σε πλειστηριασμό κατά τη διαδικασία εκκαθάρισης της περιουσίας του εκλιπόντος. Μετά την αναστολή της διαδικασίας που είχε προγραμματιστεί κατόπιν αίτησης των κληρονόμων , το ακίνητο επανήλθε στην πλατφόρμα των πλειστηριασμών για τις 27 Μαρτίου.

Σύμφωνα με την έκθεση εκτίμησης, πρόκειται για μεγάλου μεγέθους μονοκατοικία, μέσης παλαιότητας 45 ετών, πολυτελούς κατασκευής, που παρουσιάζει τεχνικά χαρακτηριστικά ιστορικού κτιρίου και μοναδικότητας με την ύπαρξη του πύργου Βαυαρικού στυλ, σε μεγάλου μεγέθους οικόπεδο με υπολειπόμενο Συντελεστή Δόμησης, με πισίνα και όμορφο διαμορφωμένο περιβάλλοντα χώρο με αιωνόβια δέντρα, η οποία βρίσκεται σε προνομιακό σημείο της Δημοτικής Ενότητας Εκάλης του Δήμου Κηφισιάς.

Η μονοκατοικία έχει ανεγερθεί επί μεσαίου οικοπέδου επιφάνειας 3.533,41m2, σύμφωνα με τον τίτλο ιδιοκτησίας.

Στο κεντρικό τμήμα του οικοπέδου, στα ανατολικά της κατοικίας, υπάρχει διαμορφωμένος χώρος με κολυμβητική δεξαμενή (πισίνα), επιφάνειας 102,80m2 με τον αντίστοιχο υπαίθριο χώρο εκτόνωσης.

Η μονοκατοικία αποτελείται από δύο κτιριακούς όγκους, οι οποίοι έχουν κατασκευαστεί σε διαφορετικές χρονικές περιόδους, έχουν διαφορετική τεχνική και αρχιτεκτονική μορφή αλλά βρίσκονται σε επαφή και είναι λειτουργικά συνδεδεμένοι, ώστε να συνιστούν μία μονοκατοικία.

Η συνολική δόμηση είναι 1.604,72m2, εκ των οποίων τα 1.212,86m2 αποτελούν χώρους κύριας χρήσης (1.123,86m2 ανωδομής και 89,00m2 υπογείου), ενώ τα 391,86m2 υπόγειους χώρους βοηθητικής χρήσης.

Υπενθυμίζεται ότι η περιουσία του Ανδρέα Βγενόπουλου έχει τεθεί σε διαδικασία εκκαθάρισης κατόπιν σχετικού αιτήματος των κληρονόμων του.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Ακίνητα