Με τρία κρουαζιερόπλοια στη Μεσόγειο θα δραστηριοποιηθεί φέτος η Norwegian Cruise Line (NCL) εκ των οποίων το ένα θα κάνει home port τον Πειραιά.
Πιο συγκεκριμένα από τις 25 Ιουλίου 2021, οι επισκέπτες θα μπορούν να ταξιδέψουν στα Ελληνικά Νησιά για επτά διανυκτερεύσεις με το Norwegian Jade από την Αθήνα (Πειραιάς). Με επισκέψεις σε πέντε έως οκτώ λιμάνια, έως 13 ώρες παραμονή σε κάθε πόλη και όχι περισσότερο από δύο συνεχόμενες ημέρες στη θάλασσα, οι επισκέπτες μπορούν να περάσουν τις μέρες τους εξερευνώντας αρχαία αξιοθέατα και μεσαιωνική αρχιτεκτονική, θαυμάζοντας καλλιτεχνικά αριστουργήματα ή απλώς απολαμβάνοντας τις τοπικές κουζίνες.

Επίσης από τις 13 Σεπτεμβρίου έως τις 25 Οκτωβρίου το Norwegian Getaway με αφετηρία τη Ρώμη θα πραγματοποιεί δρομολόγια 10 ή 11 ημερών στα ελληνικά νησιά. Νωρίτερα, από τις 5 Σεπτεμβρίου έως τις 24 Οκτωβρίου το Norwegian Epic θα αναχωρεί από τη Βαρκελώνη για δρομολόγια επτά διανυκτερεύσεων στη Δυτική Μεσόγειο.

Με οδηγό τα ισχυρά υγειονομικά πρωτόκολλα του SailSAFE Global Health and Safety Program και τη στενή συνεργασία με τις τοπικές κυβερνήσεις και αρχές, η NCL ετοιμάζεται να καλωσορίσει τους ταξιδιώτες για να γνωρίσουν τη ζεστή φιλοξενία και τις αμέτρητες ομορφιές της Ισπανίας, της Ιταλίας και της Ελλάδας, επισημαίνει η εταιρεία

«Η Ευρώπη είναι ένας κορυφαίος ταξιδιωτικός προορισμός, οπότε ανυπομονούμε να επιστρέψουμε σε μερικές από τις πιο αγαπημένες μας πόλεις, επαναλαμβάνοντας αυτά τα δρομολόγια και καλωσορίζοντας τους επισκέπτες μας για να ζήσουν τις διακοπές της ζωής τους με τον ασφαλέστερο δυνατό τρόπο», δήλωσε ο Harry Sommer, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Norwegian Cruise Line. «Εργαζόμαστε εντατικά με τους τοπικούς μας συνεργάτες και τους κυβερνητικούς αξιωματούχους για να σχεδιάσουμε την επανεκκίνηση των ταξιδιών στην περιοχή, με το Norwegian Epic και το Norwegian Getaway να συντροφεύουν το Norwegian Jade αυτό το καλοκαίρι. Ο συνδυασμός αυτός θα μας επιτρέψει να παρέχουμε μια μεγαλύτερη ποικιλία από περιζήτητα δρομολόγια για εκείνους τους ταξιδιώτες που ετοιμάζονται να κάνουν τις πρώτες τους διακοπές κρουαζιέρας εδώ και πάνω από ένα χρόνο», κατέληξε ο ίδιος.

Έως σήμερα, η NCL έχει ανακοινώσει την ανακατανομή δρομολογίων για 5 από τα 17 πλοία της, αρχής γενομένης από τις 25 Ιουλίου 2021, με νέα και αναθεωρημένα δρομολόγια στην Ευρώπη και την Καραϊβική, ως μέρος της επανέναρξης των δραστηριοτήτων της. Εκτός από τα παραπάνω δρομολόγια στην Ευρώπη, η εταιρεία από τις 7 Αυγούστου θα συνεχίσει τις κρουαζιέρες στην Καραϊβική, με δρομολόγια μίας εβδομάδας με το Norwegian Joy στη Δυτική Καραϊβική, με αφετηρία το Montego Bay της Τζαμάικα, και με δρομολόγια 7 διανυκτερεύσεων στην Ανατολική Καραϊβική με το Norwegian Gem, με αφετηρία την Punta Cana (La Romana) της Δομινικανής Δημοκρατίας. Καθώς αυτά τα κρουαζιερόπλοια ετοιμάζονται να καλωσορίσουν τους επισκέπτες τους, η NCL ανυπομονεί να ανακοινώσει περαιτέρω επανεκκινήσεις δρομολογίων το αμέσως επόμενο διάστημα.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Λιμάνια
ΟΛΘ Α.Ε.: Αυξημένες επιδόσεις το 2023 με ρεκόρ διακίνησης εμπορευματοκιβωτίων
Επιχειρήσεις |

Αυξημένες επιδόσεις το 2023 για τον ΟΛΘ - Σε «ΜΕΤΚΑ - ΤΕΚΑΛ» το έργο του 6ου προβλήτα

Στον τερματικό σταθμό εμπορευματοκιβωτίων, σημειώθηκε αύξηση άνω του 12% (στα € 59,8 εκατ.), ενώ στους τομείς εκμετάλλευσης χώρων και επιβατικής κίνησης σημειώθηκαν αυξήσεις 18,2% και 31,3% αντίστοιχα