Εντείνοντας τη διαμάχη τους με την ιδιοκτήτρια οικογένεια Γκλέιζερ, οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αποφάσισαν να μποϊκοτάρουν του σπόνσορες της ομάδας.

Με δήλωσή τους που δημοσιεύτηκε στο Twitter με το hashtag #NotAPennyMore (ούτε ένα σεντ παραπάνω) οι φίλαθλοι της Γιουνάιτεντ δεσμεύθηκαν να υποστηρίξουν το μποϊκοτάζ όλων των εμπορικών σημάτων που συμμετέχουν σε χορηγίες στο Old Trafford.

Την περασμένη Κυριακή οπαδοί της ομάδας εισέβαλαν στο γήπεδο, λίγες ώρες πριν από τη σέντρα του ντέρμπι με τη Λίβερπουλ, με αποτέλεσμα ο αγώνας να αναβληθεί.

Σημειώνεται επίσης, ότι ο Σύνδεσμος Υποστηρικτών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέστειλε επιστολή προς την οικογένεια Γκλέιζερ τονίζοντας ότι οι διαμαρτυρίες θα συνεχιστούν, αν τα αιτήματά τους δεν εισακουστούν.

Στην επιστολή τους θέτουν τέσσερα βασικά τους αιτήματα:

  • Κυβερνητική εποπτεία ώστε «εξισορροπηθεί η τρέχουσα δομή ιδιοκτησίας προς όφελος των φιλάθλων».
  • Ανεξάρτητοι δσιαχειριστές διευθυντές στο συμβούλιο του συλλόγου
  • Μείωση των μετοχών που κατέχουν οι Γκλέιζερ σε μειοψηφικό αριθμό
  • Διαβούλευση με τους κατόχους διαρκείας για όλες τις αποφάσεις που αφορούν αλλαγές στον σύλλογο

Απευθυνόμενοι προς τους χορηγούς της ομάδες τονίζουν: «Τα χρήματα της χορηγίας σας θα χρησιμοποιούνται για την εξυπηρέτηση του χρέους και τα μερίσματα. Με το να στηρίζετε τους Γκλέιζερς, δεν υποστηρίζετε την ομάδα. Τροφοδοτείτε μια παρασιτική σχέση. Για το σκοπό αυτό, οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα μποϊκοτάρουν τα προϊόντα σας, θα προσπαθήσουν να αμαυρώσουν τις μάρκες σας και να υποστηρίξουν τους ανταγωνιστές σας έως ότου τερματίσετε τις εμπορικές συνεργασίες σας με την οικογένεια Γκλέιζερ».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport
Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)
Business of Sport |

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League – Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι