Την πρώτη του επένδυση πραγματοποίησε ο νεαρός αστέρας του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, Έρλινγκ Χάαλαντ, αγοράζοντας μετοχές στην τεχνολογική εταιρεία Hyperice, η οποία κατασκευάζει συσκευές αποκατάστασης μυών, ιδιαίτερα δημοφιλείς στο ΝΒΑ.

Η συμφωνία προβλέπει ότι ο επιθετικός της Μπορούσια Ντόρτμουντ θα γίνει το «πρόσωπο» της Hyperice, για την προώθηση των προϊόντων της στο ποδόσφαιρο, μετά την επέκταση της εταιρείας σε αγορές όπως η Γαλλία, η Ισπανία, η Ιταλία, η Πορτογαλία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

«Είμαι οπαδός της Hyperice εδώ και χρόνια, επομένως ένιωσα ως μια φυσική ώθηση να ενταχθώ στην ομάδα τους», δήλωσε ο Χάαλαντ στο CNBC.

«Ο Έρλινγκ δεν είναι μόνο ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου, αλλά είναι επίσης ηγέτης και αποτελεί έμπνευση για νέους αθλητές σε όλο τον κόσμο», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο διευθύνων σύμβουλος της Hyperice, Jim Huether. «Είμαστε περήφανοι που έχουμε τον Έρλινγκ στην ομάδα Hyperice ως επενδυτή αλλά και ως το πρόσωπο που θα μας οδηγήσει στην καινοτομία για τα επόμενα χρόνια».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι όροι της συμφωνίας, το ύψος της επένδυσης αλλά και το ποσοστό που αποκτά ο Χάαλαντ δεν έχουν γίνει επισήμως γνωστά.

Στο μέτωπο της χορηγίας, o Χάαλντ είναι ευθυγραμμισμένος με τη Nike.

Ερωτηθείς σε ποιες άλλες εταιρείες θα επενδύσει καθώς προχωρά η καριέρα του,ανέφερε ότι στο στόχαστρό του είναι εταιρείες «αθλητισμού, τεχνολογίας και κατάρτισης».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport