Μεικτή εικόνα επικράτησε τη Δευτέρα στη Wall Street, με τον τεχνολογικό Nasdaq να καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Οι επενδυτές παραμένουν διχασμένοι αναφορικά με την πολιτική που θα ακολουθήσει η Fed το επόμενο διάστημα και αναμένουν νέα στοιχεία που θα δείξουν αν οι πληθωριστικές πιέσεις είναι παροδικές, πώς διαμορφώνεται η αγορά εργασίας και ποια είναι η δυναμική της αμερικανικής ανάκαμψης.

Μέσα στο πλαίσιο αυτό ο τεχνολογικός Nasdaq έκλεισε στις 14.500,51 μονάδες , ενισχυμένος κατά 0,98%, καταγράφοντας νέο ιστορικό υψηλό. Κέρδη 0,23% στις 4.290,58μονάδες ενέγραψε ο S&P.

Στον αντίποδα ο βιομηχανικός Dow Jones υποχώρησε κατά 0,445 στις 34.282,28 μονάδες.

Ο S&P 500 την Παρασκευή κατέγραψε τις καλύτερες εβδομαδιαίες επιδόσεις του σε 20 εβδομάδες, μετά από τη διακομματική συμφωνία που επετεύχθη στις ΗΠΑ για δαπάνες ύψους 1,2 τρισεκατομμυρίων δολαρίων για έργα υποδομών.

Τόσο ο S&P 500 όσο και ο Nasdaq πέτυχαν μια σειρά από ρεκόρ την περασμένη εβδομάδα.

Σε οικονομικό επίπεδο, η προσοχή των επενδυτών θα επικεντρωθεί στα δεδομένα εμπιστοσύνης των καταναλωτών, σε μια έκθεση ιδιωτικών θέσεων εργασίας και μια κρίσιμη μηνιαία έκθεση για την απασχόληση που αναμένεται αργότερα αυτήν την εβδομάδα.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Wall Street
Wall Street: Τριπλή στήριξη από Fed, αποτελέσματα και deals
Wall Street |

Τριπλή στήριξη από Fed, αποτελέσματα και deals για τη Wall Street

Με σημαντικά κέρδη έκλεισαν σήμερα οι αμερικανικοί δείκτες, σπάζοντας το τριήμερο πτωτικό σερί, καθώς αποτύπωσαν την καλύτερη ορατότητα που έχουν πλέον οι επενδυτές στο μέτωπο των επόμενων κινήσεων της Federal Reserve, ενώ έλαβαν και στηρίξεις από τα εταιρικά αποτελέσματα. Ειδικότερα, ο δείκτης Dow Jones κατέγραψε άνοδο 0,85% στις 38.225 μονάδες, ο S&P 500 σημείωσε κέρδη […]