Τους πιο… λαμπερούς πρεσβευτές θα αποκτήσει το γνωστό ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων FTX, καθώς το ρόλο αυτό θα αναλάβει το διάσημο celebrity ζευγάρι Τομ Μπρέιντι και Ζιζέλ Μπούντχεν. Μάλιστα ο γνωστός αθλητής του αμερικανικού NFL και το σούπερ μοντέλο από τη Βραζιλία εισήλθαν και στη μετοχική σύνθεση του FTX, αν και το ύψος του μεριδίου που απέκτησαν, δεν έγινε γνωστό.

«Ο Τομ και η Ζιζέλ είναι αμφότεροι θρύλοι σε αυτό που κάνουν. Οπότε όταν σκεφτόμαστε το τι αντιπροσωπεύει το FTX, θέλουμε να είμαστε το καλύτερο προϊόν στον κλάδο» σχολίασε ο ιδρυτής και CEO του ανταλλακτηρίου Σαμ Μπάνκμαν-Φράιντ, ο οποίος μέσα σε περίπου δύο χρόνια ανέδειξε το FTX σε έναν από τους κορυφαίους παίχτες της συνεχώς ανερχόμενης αγοράς των crypto.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του πρακτορείου Bloomberg, το FTX βρίσκεται σε συζητήσεις για τη διασφάλιση νέας χρηματοδότησης ύψους έως και ενός δισ. δολαρίων που θα ανεβάσει την αξία του περίπου στα 20 δισ. δολάρια. Μάλιστα, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με διάφορους επενδυτές, οπότε η επιλογή των Μπρέιντι και Μπούτχεν για το ρόλο των πρεσβευτών του αντανακλά πιθανότατα τη φιλοδοξία του να εκτοξευτεί στην κορυφή του κλάδου.

Εξάλλου, ο ίδιος ο Μπρέιντι έχει στο παρελθόν φανερώσει πως είναι οπαδός και παίχτης της αγοράς των κρυπτονομισμάτων και μάλιστα τον περασμένο μήνα είχε δημιουργήσει αίσθηση, όταν στο λογαριασμό του στο Twitter είχε ανεβάσει στο προφίλ του μια φωτογραφία του με laser eyes, που υποδηλώνει υποστηρικτή των crypto και του bitcoin. Οπότε ο ρόλος θα είναι να ενισχύσει τη διείσδυση της FTX στον χώρο του αθλητισμού, όπως ενδεικτικά η συμφωνία στην οποία κατέληξε, νωρίτερα μέσα στο μήνα, η εταιρεία με την ομοσπονδία μπάσκετ για τη μετονομασία του γηπέδου των Μαϊάμι Χιτ στο Μαϊάμι σε FTX Arena, που ήταν και η πρώτη του είδους της από εταιρεία crypto.

Αντιστοίχως, η πανέμορφη Ζιζέλ, πάλαι ποτέ θρυλικός άγγελος της Victoria’s Secret, θα αναλάβει ιδιαίτερο ρόλο ως συμβούλου της εταιρείας σε περιβαλλοντολογικά και κοινωνικά ζητήματα, με στόχο και την επιλογή φιλανθρωπικών προγραμμάτων στο οποίο θα συνεισφέρει η FTX.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News