«Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της επετείου των 10 ετών από την ίδρυση του Ινστιτούτου Κομφούκιος Αθηνών, ο Πρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και ο συν-διευθυντής του Ινστιτούτου Κομφούκιος Αθηνών, Επ. Καθηγητής κος Αλέξανδρος Παπαλεξανδρής σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας τη Διαδικτυακή Επετειακή Ημερίδα (Web Conference) υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Ελληνο-Κινεζικής Οικονομικής Συνεργασίας με θέμα «10 χρόνια Ινστιτούτο Κομφούκιος Αθηνών: Το μέλλον μιας επιτυχημένης συνεργασίας» την Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021, 10:00π.μ. – 12:30μ.μ.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα παρουσιαστεί η πρόοδος που έχει σημειώσει το Ινστιτούτο Κομφούκιος Αθηνών κατά τη διάρκεια των 10 ετών συνεργασίας με το πανεπιστήμιο UIBE και λοιπούς φορείς της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας και μια ομάδα σημαντικών ομιλητών / αξιωματούχων θα αναφερθεί στις ευκαιρίες και τις προκλήσεις της οικονομικής και εμπορικής συνεργασίας Ελλάδας / Κίνας, αλλά και τις στενές σχέσεις της Ελλάδας με την Κίνα σε διάφορους οικονομικούς τομείς.

Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους και θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Πολιτικός Ακόλουθος της Πρεσβείας της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην Ελλάδα, ο Πρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και ο Πρόεδρος του Πανεπιστημίου UIBE στην Κίνα. Την εκδήλωση θα τιμήσουν συμμετέχοντας με ομιλία τους ο Υφυπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων, αρμόδιος για θέματα Ανώτατης Εκπαίδευσης, κος Άγγελος Συρίγος, ο Γενικός Διευθυντής του ΙΟΒΕ, καθηγητής Νίκος Βέττας, λοιποί πανεπιστημιακοί και ανώτατα στελέχη εταιρειών και οργανισμών.

Για τη δωρεάν συμμετοχή σας στην εκδήλωση χρησιμοποιήστε τον ακόλουθο σύνδεσμο https://bit.ly/3xamT7N και θα λάβετε αυτόματα μήνυμα επιβεβαίωσης της εγγραφής σας.

Κατά τη διάρκεια του Τρίτου Μέρους της Ημερίδας, το κοινό, μέσω του live περιβάλλοντος της διαδικτυακής πλατφόρμας, θα μπορεί να υποβάλει τις ερωτήσεις και τα σχόλιά του στους ομιλητές και στις ομιλήτριες, προκειμένου να συζητηθούν στη συζήτηση στρογγυλής τραπέζης στο τέλος της ημερίδας.

Η Ημερίδα θα διεξαχθεί στα αγγλικά (χωρίς διερμηνεία) μέσω πλατφόρμας τηλεδιάσκεψης. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε το πλήρες πρόγραμμα του συνεδρίου.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Academia