Ένας πιλότος της Delta φέρεται να μήνυσε την αεροπορική εταιρεία ζητώντας 1 δισεκατομμύριο δολάρια, για κλοπή της ιδέας του που αφορούσε σε μια εφαρμογή που ανέπτυξε.

Ο Κρεγκ Αλεξάντερ κατέθεσε την αγωγή εναντίον της Delta σε δικαστήριο της Τζόρτζια. Όπως ισχυρίστηκε, διέθεσε 100.000 δολάρια από τα δικά του χρήματα για την ανάπτυξη μιας εφαρμογής επικοινωνίας των πληρωμάτων της Delta που ονομάζεται QrewLive, σύμφωνα με το Bloomberg.

Ο Αλεξάντερ παρουσίασε την εφαρμογή του στην Delta το 2015 και έλαβε θετικά σχόλια σε συζητήσεις με την αεροπορική εταιρεία. Ωστόσο, η εταιρεία απέρριψε την ιδέα του και ξεκίνησε μια άλλη εφαρμογή το 2018, που την ονόμασε Flight Family Cοmmunications, η οποία ήταν πανομοιότυπη με αυτήν, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του Αλεξάντερ.

Ο Μόργκαν Ντουράντ, εκπρόσωπος της Delta, δήλωσε σχετικά με το θέμα: «Ενώ λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη τους ισχυρισμούς που αναφέρονται στην καταγγελία του κ. Αλεξάντερ, δεν αποτελούν ακριβή περιγραφή της εσωτερικής πλατφόρμας ανταλλαγής μηνυμάτων της Delta».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή