Το σχέδιο της για τη δυναμική επιστροφή του τουρισμού κρουαζιέρας και πληρότητα έως 75% στο σύνολο του στόλου της μέχρι τα τέλη της χρονιάς ανακοίνωσε η Carnival, παρά το γεγονός πως η αναζωπύρωση της πανδημίας ήδη προκαλεί εύλογα ερωτηματικά για την πορεία του τουρισμού.

Η Carnival Cruise Line έχει ήδη… ανοίξει πανιά και μάλιστα τα ταξίδια από τις ΗΠΑ ξεκίνησαν και πάλι από το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου, μετά από παρατεταμένη παύση. Όμως στοχεύει να επαναφέρει γρήγορα σε λειτουργία, μεταξύ Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου, άλλα εννέα κρουαζιερόπλοια, ανεβάζοντας το στόλο της σε 15.

Στα πλοία θα τηρούνται αυστηρά όλα τα πρωτόκολλα που έχουν δρομολογηθεί από τις αρχές με στόχο την επίτευξη covid free ταξιδιών με έως και 95% των επιβατών να είναι εμβολιασμένοι. Όμως, δεδομένου πως οι ανεμβολίαστοι, κυρίως τα παιδιά κάτω των 12 ετών, δεν μπορούν να αποκλειστούν, πέρα από τους εξονυχιστικούς ελέγχους και τα συνεχή covid-19 τεστ, θα απαιτείται να καταβάλουν ειδική ταξιδιωτική ασφάλιση, η οποία θα καλύπτει όλα τα πιθανά κόστη που μπορεί να προκύψουν από νόσηση με κορωνοϊό. Το ίδιο άλλωστε έχει πράξει και η έτερη κορυφαία του είδους Royal Caribbean.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή