Θυγατρική της Fairfax κατέστη η Eurolife FFH Insurance Group A.E. Συμμετοχών, έπειτα από την απόκτηση από την πρώτη του 50% της εταιρείας Costa Luxembourg Sarl, η οποία κατέχει το 80% του μετοχικού κεφαλαίου και δικαιωμάτων ψήφου της Eurolife.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, «σε συνέχεια της από 20 Ιουλίου 2021 ανακοίνωσης της Eurobank Ergasias Υπηρεσιών και Συμμετοχών Ανώνυμη Εταιρεία, με βάση σχετική ενημέρωση που έλαβε από την Fairfax Financial Holdings Limited, σχετικά με τη γνωστοποίηση, που η Fairfax υπέβαλε στην Εταιρεία στις 16 Ιουλίου 2021, σύμφωνα με το ν. 3864/2010, ανακοινώνει ότι ενημερώθηκε από τη Fairfax για τα κατωτέρω:

«Στις 14 Ιουλίου η Fairfax μέσω των θυγατρικών της (“Fairfax”) απέκτησε το υπόλοιπο 50% της εταιρείας Costa Luxembourg Sarl, η οποία κατέχει το 80% του μετοχικού κεφαλαίου και δικαιωμάτων ψήφου της Eurolife FFH Insurance Group Α.Ε. Συμμετοχών, η οποία κατέχει το συνολικό μετοχικό κεφάλαιο και δικαιώματα ψήφου στην Eurolife FFH Μ.Α.Ε. Ασφαλίσεων Ζωής και στην Eurolife FFH Μ.Α.Ε. Γενικών Ασφαλίσεων.

Ως αποτέλεσμα της ανωτέρω απόκτησης, η Eurolife FFH Insurance Group A.E. Συμμετοχών κατέστη θυγατρική της Fairfax.

Επιπλέον, ως κατωτέρω σημειώνεται ορθή επανάληψη στα σημεία (56) and (57) της παραγράφου 10 (Επιπλέον πληροφορίες) στο έντυπο γνωστοποίησης TR-1, που υπεβλήθη στην Εταιρεία στις 16 Ιουλίου 2021:

“56. Eurolife FFH Asigurari Generale S.A. ανήκει κατά 95,2881% στην Eurolife FFH Μ.Α.Ε. Γενικών Ασφαλίσεων (βλέπε σημείο 51 ανωτέρω) και 4,7119% στην Eurolife FFH Μ.Α.Ε. Ασφαλίσεων Ζωής (βλέπε σημείο 55 ανωτέρω),

57. Eurolife FFH Asigurari de Viata S.A. ανήκει κατά 95% στην Eurolife FFH Μ.Α.Ε. Ασφαλίσεων Ζωής (βλέπε σημείο 55 ανωτέρω) και 5% στην Eurolife FFH Μ.Α.Ε. Γενικών Ασφαλίσεων (βλέπε σημείο 51 ανωτέρω)”».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις