Ο ΔΕΔΔΗΕ σε συνέχεια της ενημέρωσης του κοινού ανακοινώνει ότι όλες του οι δυνάμεις συνεχίζουν πυρετωδώς τις εργασίες για την αποκατάσταση των τεράστιων ζημιών που προκλήθηκαν στο Δίκτυο Ηλεκτρικής Ενέργειας πανελλαδικά από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Ειδικά για την περιοχή της Βόρειας Εύβοιας, όπου μαίνεται η φωτιά με συνεχείς αναζωπυρώσεις, προκαλώντας νέες ζημιές στα Δίκτυα Μέσης και Χαμηλής Τάσης, κατέστη εφικτή σήμερα η ηλεκτροδότηση των οικισμών Γούβες, Αρτεμίσιο, Καστρί και καταβάλλεται προσπάθεια ηλεκτροδότησης του μεγαλύτερου τμήματος του οικισμού της Αγ.Άννας.

Εξακολουθούν να υφίστανται προβλήματα στην ηλεκτροδότηση για 7.000 περίπου κατοίκους των Δήμων Λίμνης-Μαντουδίου-Αγ.Άννας και Ιστιαίας-Αιδηψού.

Στην περιοχή της Πελοποννήσου και Στερεάς Ελλάδας, μέχρι αυτή την ώρα έχουν επανηλεκτροδοτηθεί:

Στην Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας το σύνολο των πληγεισών περιοχών.
Στην Περιφεριακή Ενότητα Μεσσηνίας το σύνολο των πληγεισών περιοχών ενώ συνεχίζονται εργασίες σε μεμονωμένες παροχές.
Στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας όλος ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας πλην των χωριών Νεμούτα και Πεύκη.
Στην Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας όλος ο Δήμος Ανατολικής Μάνης πλην των οικισμών : Σιδηρόκαστρο , Μυρσίνη, Λυγερά, Κονάκια, Πολυάραβος τμήμα του Αγίου Βασιλείου και του Πλατάνου, ενώ ηλεκτροδοτήθηκαν τα κρίσιμα αντλιοστάσια.
Στην Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας συνεχίζονται οι εργασίες ενώ παραμένουν χωρίς ρεύμα τα χωριά Ίσαρη , Βάστα του Δήμου Μεγαλόπολης και Ράχη, Χώρα και Λυκοχώρι του Δήμου Γορτυνίας.

Οι εργασίες αποκατάστασης της ηλεκτροδότησης συνεχίζονται σε όλες τις πληγείσες περιοχές με εντατικούς ρυθμούς.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Ενέργεια