Με την ελληνικών συμφερόντων εταιρεία ναυτιλιακής τεχνολογίας «Signal Maritime» θα συνεργαστεί η «Shell». Όπως ανακοινώθηκε η «Shell Tankers (Singapore) Private Limited» θα συνεισφέρει 10 δεξαμενόπλοια μεσαίας εμβέλειας (MRs) στην «Signal Maritime MR pool» σε μια συνεργασία που όπως τονίζεται αντικατοπτρίζει τον αυξανόμενο ρόλο που παίζει η ψηφιακή τεχνολογία στην παγκόσμια ναυτιλία.

Η Shell και η Signal συμφώνησαν επίσης να συνεργαστούν σε πρωτοβουλίες μείωσης των εκπομπών άνθρακα από τα πλοία. Η συνεργασία των δυο πλευρών έρχεται σαν συνέχεια της απόφασης της Shell να υιοθετήσει την πλατφόρμα Signal Ocean στα δεξαμενόπλοια μεταφοράς προϊόντων του στόλου της.

Επιπρόσθετα, όπως αναφέρει η Signal, υπάρχουν σχέδια για περαιτέρω ανάπτυξη του pool με επίλεκτους συνεργάτες μετά την προσθήκη των Shell Tankers (Singapore) Private Limited και Astra Shipmanagement. To pool στοχεύει στην αύξηση του υπό διαχείριση στόλου διατηρώντας την ίδια στιγμή υψηλά επίπεδα απόδοσης και παρεχόμενων υπηρεσιών με διεθνή παρουσία.

Η πρωτοβουλία της Signal Maritime με το MR pool ήταν ένα επόμενο βήμα μετά την επιτυχία του Aframax pool της εταιρείας. Αξιοποιώντας δυνατότητες ανάλυσης και γνώσεις επί της πλατφόρμας Signal Ocean, η διαχείριση των πλοίων του pool γίνεται πιο αποτελεσματικά και αποφέρει μεγαλύτερη κέρδη.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Ναυτιλία