Bitcoin (BTC):

Το Bitcoin (BTC) κινείται προς τα 46.800 δολάρια. Η αντίσταση εντοπίζεται στα 47.950, που συνιστούν στοπ στις θέσεις πώλησης.

Ether (ΕΤΗ):

Το Ether (ETH) συναντά αξιοσημείωτη στήριξη στα 3.455 δολάρια. Επόμενος στόχος είναι τα 3.530. Η συμπεριφορά σε αυτά τα επίπεδα είναι σημαντική, διότι ενδεχόμενη αδυναμία να προσεγγιστούν τιμές άνω των 3.500 δολαρίων, θα σημάνει συναγερμό έως και τα 3.320 δολάρια.

Cardano (ADA):

Το ADA του Cardano δικτύου πατάει στην κρίσιμη στήριξη των 2,35. Πρώτος στόχος είναι τα 2,44. Η προσπέλαση της στήριξης θα οδηγήσει το ADA στην περιοχή των 2,62. Κάτω από τα 2,35, υπάρχει μεγάλο κενό προς τα 2,14 δολάρια.

Solana (SOL):

Σε ελεύθερη πτώση βρίσκεται το SOL, με στόχο τα 132 δολάρια. Το πρώτο σήμα πώλησης βρίσκεται στα 145 με στόχο τα 121, και όσο εντοπίζεται κάτω από τα 152 δολάρια, δεν μπορούμε να μιλάμε για αντιστροφή της πτωτικότητας.

XRP (XRP):

Το XRP έχει αποκτήσει μέτρια αρνητικό momentum. Επόμενη στάση είναι τα 1,01 που συνιστούν τη σημαντική στήριξη. Η αντίσταση βρίσκεται στα 1,11 δολάρια.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Crypto
Bankman-Fried: Τα πολλά πρόσωπα του πρώην βασιλιά των crypto
Crypto |

Αλτρουιστής, ριψοκίνδυνος ή απατεώνας; Ποιος είναι τελικά ο Bankman-Fried της FTX

Αλτρουιστής, ριψοκίνδυνος ή απατεώνας; Οι συνεργάτες του τον «πούλησαν», οι δικαστές τον κατηγορούν για πλάνη και απάτη, ενώ η οικογένειά του μιλά για αυτισμό - Ποιος είναι τελικά ο Bankman-Fried της FTX;