Ελαφρώς ανοδικά κινούνται σήμερα οι αμερικανικοί δείκτες, παραμένοντας στη διαδικασία της αποτίμησης των εταιρικών αποτελεσμάτων, ενώ τα χαρτοφυλάκια αναπροσαρμόζουν τις θέσεις τους με βάση τα νέα δεδομένα.

Ειδικότερα, ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones σημειώνει κέρδη 0,15% στις 35.509 μονάδες, ο S&P 500 καταγράφει άνοδο 0,16% στις 4.526 μονάδες και ο Nasdaq Composite ενισχύεται κατά 0,12% στις 15.147 μονάδες.

Σε επίπεδο τίτλων, κέρδη 2% σημειώνει η μετοχή του Netflix, το οποίο γνωστοποίησε νέα αύξηση των συνδρομητών το τρίτο τρίμηνο. Ο τίτλος έχουν σημειώσει κέρδη 20% τους τελευταίους τρεις μήνες, παρά το γεγονός ότι η Deutsche Bank υποβάθμισε τη σύσταση της, εκτιμώντας ότι η αποτίμηση των μετοχών της είναι δύσκολο να δικαιολογηθεί με την αύξηση των εσόδων να επιβραδύνεται το επόμενο έτος.

Ανοδικά με κέρδη που ξεπερνούν το 1% κινούνται και οι μετοχές των United Airlines, Biogen και Verizon, καθώς ανακοίνωσαν καλύτερα του αναμενομένου κέρδη το γ’ 3μηνο. Επίσης, η μετοχή της Ford σημειώνει άνοδο 2% αφού η Credit Suisse αναβάθμισε την μονάδα EV και προέβλεψε ράλι 30% στη μετοχή.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Wall Street