Ανοδικά κινούνται σήμερα οι αμερικανικοί δείκτες, με τον Dow Jones να ανακάμπτει από τη χθεσινή διόρθωση, την ώρα που τα εταιρικά αποτελέσματα βελτιώνουν το κλίμα και τα νέα κρούσματα Covid 19 στη χώρα υποχωρούν.

Ειδικότερα, ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones σημειώνει κέρδη 0,29% στις 35.360 μονάδες, ο S&P 500 καταγράφει άνοδο 0,41% στις 4.504 μονάδες και ο Nasdaq Composite ενισχύεται κατά 0,44% στις 15.089 μονάδες.

Οι κινήσεις στα ταμπλό της Wall Street σαφώς επηρεάζονται από τα εταιρικά αποτελέσματα, με την Johnson & Johnson να κερδίζει 1%, καθώς τα αποτελέσματά της για το γ’ 3μηνο του έτους ξεπέρασαν τις προσδοκίες. Άνω του 2% είναι και η άνοδος για την Walmart, αφού η Goldman Sachs πρόσθεσε την εταιρία στη λίστα αγορών, λέγοντας ότι η μετοχή θα μπορούσε να ενισχυθεί σχεδόν στο 40%.

Μέχρι σήμερα, το 82% των εταιρειών του S&P 500 που έχουν ανακοινώσει κέρδη για το τρίτο τρίμηνο του έτους, ξεπέρασαν τις προσδοκίες, σύμφωνα με τη FactSet. Λαμβάνοντας υπόψη τις ανακοινώσεις αλλά και τις εκτιμήσεις, η συνολική αύξηση των κερδών του τρίτου τριμήνου θα φτάσει στο 30%, σύμφωνα με το FactSet.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Wall Street