Η γενική συνέλευση της Ρεάλ Μαδρίτης ενέκρινε νέο δάνειο 225 εκατομμυρίων ευρώ, για την ολοκλήρωση της ανακαίνισης του γηπέδου της, «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Όπως είναι ήδη γνωστό η Ρεάλ Μαδρίτης θα αυξήσει το μέγεθος της χρηματοοικονομικής της συμφωνίας με την JP Morgan και την Bank of America, η οποία είχε αρχικά συμφωνηθεί το 2019 για 575 εκατομμύρια ευρώ.

Η συμφωνία θα είναι πλέον αξίας 800 εκατομμυρίων ευρώ και θα επιτρέψει στον σύλλογο να προσθέσει νέα έργα, ώστε ο κύριος χώρος να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για περισσότερους σκοπούς, δημιουργώντας πρόσθετα έσοδα χωρίς να χαλάσει ο χλοοτάπητας.

«Το στάδιο Σαντιάγο Μπερναμπέου θα είναι ένα αρχιτεκτονικό σύμβολο και ένα διεθνές σύμβολο πρωτοπορίας που θα γίνει ένα από τα πιο ελκυστικά μέρη στη Μαδρίτη και την Ευρώπη», είπε πρόεδρος των Μαδριλένων, Φλορεντίνο Πέρεθ.

Το έργο αναμένεται να αυξήσει τα έσοδα του συλλόγου, μόνο από τη λειτουργία του «Μπερναμπέου» στα 400 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, από 150 εκατομμύρια ευρώ τώρα, δήλωσε πηγή του συλλόγου.

Η Ρεάλ Μαδρίτης επταπλασίασε τα έσοδά της την τελευταία δεκαετία και ο σύλλογος έκλεισε το 2020 με συνολικό πλεόνασμα 900.000 ευρώ παρά την πανδημία του Covid-19.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport
Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)
Business of Sport |

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League – Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι