Το Τμήμα Στατιστικής του ΟΠΑ μοίρασε δώρα, βραβεία, επαίνους και Υποτροφίες στην 1η Απονομή του Προγράμματος Επιβράβευσης & Υποτροφιών του Τμήματος.

Συνολικά δόθηκαν 37 βραβεία σε 30 φοιτητές, 2 Υποψήφιους διδάκτορες και 1 συνεργάτη Καθηγητή συνολικής αξίας 15000€ εκ των οποίων τα μισά από τους χορηγούς μας.

Ξεχώρισαν τα βραβεία διδασκαλίας στον κο Παππά (Dimitris Pappas) για την υψηλότερη βαθμολογία αξιολόγησης από τους φοιτητές την χρονιά 2020-21 για το μάθημα ΑΛΓΕΒΡΑ ΙΙ. Το βραβείο χρηματοδοτήθηκε από τις Εκδόσεις Προπομπός (Propobos Publications / Εκδόσεις Προπομπός).

Επίσης βραβεύτηκαν οι Υποψήφιοι διδάκτορές,  Αναστάσιος Αψεμίδης και Ηλίας Λερίου για την υψηλότερη αξιολόγηση τους στα εργαστηριακά μαθήματα της ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΜΕ R.

Το βραβείο 1000€ του κου Αψεμίδη χρηματοδοτήθηκε από το Τμήμα Στατιστικής ενώ του κου Λερίου από την LAMDA Development S.A.

Ξεχώρισαν και οι  φοιτητές  ΑΝΝΑ ΝΑΛΜΠΑΤΙΔΗ και ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ  ΝΤΟΥΜΗ που πήραν από 2 βραβεία για την υψηλή τους βαθμολογία και από μια υποτροφία-απαλλαγή διδάκτρων αξίας 4000€ (εκ των οποίων 1000€ από την LAMDA Development S.A.)

Συνολικά δόθηκαν 20 βραβεία εξέχουσας επίδοσης στους 4 φοιτητές με την μεγαλύτερη μέση βαθμολογία ανά έτος και στους 4 απόφοιτους με την μεγαλύτερη βαθμολογία. Τα βραβεία αυτά συνοδεύτηκαν από δωροεπιταγές που ήταν προσφορά της Deloitte Greece (1500€) και από την @Peugeot Greece.

Τέλος, 14 φοιτητές με βαθμολογία μεγαλύτερη 7.0 που έχουν περάσει επιτυχώς όλα τα μαθήματα τους σε κάθε έτος βραβεύτηκαν με δώρο τεχνολογίας από το Τμήμα Στατιστικής και το παγκόσμιο best seller βιβλίο “Μια περιπέτεια στη Στατιστική” του Andy Field αξίας 85€, προσφορά των εκδόσεων Προπομπός (Propobos Publications / Εκδόσεις Προπομπός).

Department of Statistics, Athens University of Economics and Business

Athens University of Economics and Business

#AUEBStats #Προγραμμα_Επιβράβευσης_και_Υποτροφιών

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News