Η τελευταία ταινία του κύκλου Spider-Man της Μarvel, «Spider-Man: No Way Home», που έσπασε ταμεία από τις δύο πρώτες μέρες προβολής της, ξεπέρασε το 1 δισεκατομμύριο δολάρια στο παγκόσμιο box office, σε μόλις 12 μέρες προβολής.

Μόνο τα “Avengers: Endgame” και “Avengers: Infinity War” του 2019 πούλησαν τόσα εισιτήρια σε λιγότερες μέρες, σε 5 και 11 ημέρες, αντίστοιχα.

Η ταινία έχει βγάλει 1,05 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως μέχρι στιγμής.

Το “No Way Home” – στο οποίο πρωταγωνιστούν οι Τομ Χόλαντ και Ζεντάγια ως Πίτερ Πάρκετ και MJ καθώς μάχονται με κακούς από όλο το πολυσύμπαν της Marvel- είναι επίσης η μόνη ταινία της περιόδου της πανδημίας που έκανε τέτοιο ταμείο.

Είναι η πρώτη ταινία που φτάνει το 1 δισεκατομμύριο δολάρια μετά το «Star Wars: The Rise of Skywalker», που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2019. Όπως ανακοίνωσε η Sony, το «No Way Home» είναι πλέον η ταινία με τις μεγαλύτερες εισπράξεις της χρονιάς παγκοσμίως.

Η ταινία σημείωσε ρεκόρ το πρώτο σαββατοκύριακο προβολής της στη Βόρεια Αμερική με 260 εκατομμύρια δολάρια εισιτήρια. Πρόκειται για τη δεύτερη μεγαλύτερη πρεμιέρα όλων των εποχών.

«Αυτό που αντιπροσωπεύει είναι αρκετά συγκλονιστικό», δήλωσε στο CNN ο Paul Dergarabedian, ανώτερος αναλυτής μέσων ενημέρωσης στην Comscore (SCOR). «Αυτοί οι αριθμοί θα ήταν πολύ εντυπωσιακοί στην εποχή πριν από την πανδημία, αλλά για το “Spider-Man: No Way Home” να κάνει ένα δισεκατομμύριο δολάρια σε αυτή την αγορά είναι πραγματικά δύσκολο να το φανταστεί κανείς».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Plus