Στην εξωστρέφεια των ελληνικών πανεπιστημίων αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, σε ανάρτησή του στο Twitter, με αφορμή μια νέα συνεργασία του ΕΚΠΑ με το Harvard.
Διαβάστε επίσης: Τα ελληνικά ΑΕΙ… βγαίνουν στο εξωτερικό
«To EKΠΑ ξεκίνησε μία ακόμη συνεργασία με το Harvard. Αντικείμενο της συνεργασίας οι σύγχρονες Μεταναστευτικές & Προσφυγικές Σπουδές & στόχος η ανάπτυξη κοινών δράσεων & προγραμμάτων” ανέφερε ο κ.Οικονόμου και πρόσθεσε: «Με σχέδιο η Κυβέρνηση επενδύει στην εξωστρέφεια των Πανεπιστημίων μας».
To EKΠΑ ξεκίνησε μία ακόμη συνεργασία με το Harvard. Αντικείμενο της συνεργασίας οι σύγχρονες Μεταναστευτικές & Προσφυγικές Σπουδές & στόχος η ανάπτυξη κοινών δράσεων & προγραμμάτων. #Με_σχέδιο η Κυβέρνηση επενδύει στην εξωστρέφεια των Πανεπιστημίων μας@nkerameus @AngelosSyrigos
— Γιάννης Οικονόμου (@joikonomou) January 20, 2022















![Χρυσές λίρες: Πλησιάζει τα 1.000 ευρώ – Πού πωλούνται στην Ελλάδα [πίνακες]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/07/ot_lires25.png)



















