Mε τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της JPMorgan Chase & Co., Τζέιμι Ντίμον, αναμένεται να συναντηθεί αύριο Πέμπτη 26 Ιανουαρίου στις 13.00 το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών ο οίκος JP Morgan εκτίμησε ότι η Ελλάδα θα ανακτήσει την επενδυτική της βαθμίδα έως το πολύ τις αρχές του 2023. Ανέφερε ότι οι συνεχιζόμενες θετικές κινήσεις στις αξιολογήσεις θα συνεχιστούν -σε γενικές γραμμές- το 2022, ειδικά για μικρότερες χώρες, με πιθανότητες η Ελλάδα να φτάσει στην επενδυτική βαθμίδα στα τέλη του 2022 ή στις αρχές του 2023.
Επίσης αύριο Πέμπτη ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα προεδρεύσει, στις 10:00, στη συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ) με θέμα τις τακτικές κρίσεις για την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.
Στις 18:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συμμετάσχει σε διαδικτυακή συζήτηση που οργανώνει το Africa-Europe Foundation με θέμα «Μετανάστευση και Κινητικότητα» («Migration and Mobility»)
















![ΕΕ: Πόσο κοστίζει ο πόλεμος Ρωσίας- Ουκρανίας [γραφήματα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/11/1b11f28dc5598a81e4fe0fba2c47a26c_XL-1.jpg)






![Στεγαστική κρίση: Άλυτος γρίφος – Ο ρόλος του Ψηφιακού Μητρώου Ακινήτων [γράφημα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/11/akinita26-4.jpg)













