Αν θεωρείτε ότι μπορείτε να παρακολουθήσετε έναν αγώνα του αμερικανικού ποδοσφαίρου καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο, τότε αυτή είναι μια πραγματική ευκαιρία.

Και αυτό γιατί, υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να σας πληρώσει πάνω από 2 χιλιάδες δολάρια για να το Super Bowl.

Ο ιστότοπος αθλητικών στοιχημάτων The Game Day προσφέρει αυτή την «δουλειά των ονείρων» για έναν σούπερ φαν του NFL που θα μπορούσε να κερδίσει έως και 2.022 δολάρια παρακολουθώντας το Super Bowl LVI από το πρώτο παιχνίδι έως το τελευταίο σφύριγμα, ακόμη και το ημίχρονο ή τα σοόυς μετά τον αγώνα Η εταιρεία θα κάνει στον επιλεγμένο υποψήφιο μια σειρά από 15 ερωτήσεις με θέμα το NFL καθ′ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και ο υποψήφιος θα κερδίζει χρήματα για κάθε σωστή απάντηση.

Η Ημέρα Παιχνιδιού δεν έχει διευκρινίσει τι θα καλύπτουν οι ερωτήσεις, αλλά ο ιστότοπος λέει ότι ο επιλεγμένος υποψήφιος θα πρέπει να είναι λάτρης του ποδοσφαίρου με «την ικανότητα να ανακαλεί εμβληματικές στιγμές» από την ιστορία του αθλήματος, καθώς και «με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια » και τη «ικανότητα και διαθεσιμότητα παρακολούθησης και ανάλυσης όλων όσων συμβαίνουν την Κυριακή του Super Bowl».

Με άλλα λόγια, πιθανότατα θα πρέπει να μείνετε κολλημένοι στην τηλεόραση για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να απαντήσετε σε τυχόν ερωτήσεις σχετικά με το τι συμβαίνει στο μεγάλο παιχνίδι.

Θα υπάρξουν συνολικά 15 ερωτήσεις και ο ένας «απόλυτος θαυμαστής του NFL» θα κερδίσει 134,80 $ για κάθε σωστή απάντηση.

Ο επιλεγμένος υποψήφιος δεν θα διατρέχει κανέναν κίνδυνο να χάσει χρήματα, κάτι που είναι μια μοναδική πρόταση για μια εταιρεία τζόγου.

Εάν πιστεύετε ότι είστε έτοιμοι για τη δουλειά, μπορείτε να συμπληρώσετε αυτήν την ηλεκτρονική φόρμα αίτησης για να κάνετε αίτηση.

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι 21 ετών και άνω και να είναι πολίτες των ΗΠΑ ή μόνιμοι κάτοικοι για να πληρούν τις προϋποθέσεις.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται στις 9 Φεβρουαρίου. Ο επιλεγμένος θαυμαστής θα επιλεγεί στις 10 Φεβρουαρίου και θα επικοινωνήσει μαζί του μέσω email, σύμφωνα με το The Game Day.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport
Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)
Business of Sport |

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League – Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι