Καθαρά κέρδη ύψους 29,2 εκατ. δολαρίων ανακοίνωσε για το τέταρτο τρίμηνο του 2021 η Castor Maritime Inc έναντι ζημιάς 0,8 εκατ. δολ το αντίστοιχο διάστημα του 2020. Η εισηγμένη στον Nasdaq ναυτιλιακή εταιρεία του Πέτρου Παναγιωτίδη ανακοίνωσε επίσης έσοδα ύψους 60,0 εκατ. δολ έναντι μόλις 4,4 εκατ. δολ ένα χρόνο πριν. Στην διάρκεια του τέταρτου τριμήνου του 2021 η Castor πρόσθεσε στον στόλο της τρία επιπλέον πλοία, δύο πλοία μεταφοράς χύδην ξηρού φορτίου Panamax και ένα δεξαμενόπλοιο Aframax /LR2.

Σήμερα η Castor διαθέτει ένα στόλο 29 πλοίων με συνολική χωρητικότητα 2,5 εκατ. dwt, έχοντας υπερτετραπλασιάσει τον αριθμό των πλοίων που κατέχει σε σύγκριση με το τέλος του 2020. Από αυτά, τα 20 είναι πλοία μεταφοράς χύδην ξηρού φορτίου και τα εννέα δεξαμενόπλοια.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Πέτρος Παναγιωτίδης δήλωσε ότι το 2021 ήταν έτος μεταμόρφωσης της Castor Maritime που ανέπτυξε τον στόλο της στα 29 πλοία. Θα συνεχίσουμε να αναζητούμε ελκυστικές ευκαιρίες απόκτησης νέων περιουσιακών στοιχείων πρόσθεσε ο κ. Παναγιωτίδης.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Ναυτιλία