«Μια αγωνιστική κινητοποίηση δεν μπορεί και δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται με την παρουσία των δυνάμεων καταστολής των ΜΑΤ και του Λιμενικού, αλλά με διάλογο και καλόπιστη διαπραγμάτευση που να οδηγεί στην επίλυση των δίκαιων αιτημάτων των συναδέλφων μας», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδος (ΟΜΥΛΕ) με αφορμή την προειδοποιητική 24ωρη απεργία για σήμερα Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου που πραγματοποιεί η «Ένωση Εργαζομένων στη Διακίνηση Εμπορευματοκιβωτίων στις προβλήτες του Πειραιά-ΕΝΕΔΕΠ» ενός εκ των τριών σωματείων εργαζομένων στον Σταθμό Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά (ΣΕΠ-PCT).

Η ΟΜΥΛΕ καλεί την εργοδοσία στη ΣΕΠ να προσέλθει σε ένα καλόπιστο διάλογο και την κυβέρνηση να αποσύρει αμέσως τις δυνάμεις καταστολής και να παρέμβει υπέρ των δίκαιων αιτημάτων των εργαζομένων.

«Συμπαραστεκόμαστε στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων της ΣΕΠ (PCT) – DPORT στις προβλήτες ΙΙ και ΙΙΙ», τονίζεται στην ανακοίνωση της ΟΜΥΛΕ.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Ναυτιλία
Βαλτιμόρη: Αδιανόητο έργο… η απομάκρυνση των συντριμμιών της γέφυρας
Διεθνή |

Τι θα γίνει με τα συντρίμια της γέφυρας στη Βαλτιμόρη - Προβληματισμοί και συνέπειες

«Το πλοίο έχει περίπου το μέγεθος του Πύργου του Άιφελ. Και στην κορυφή του υπάρχει μια ατσάλινη γέφυρα. Φανταστείτε το. Μέχρι πρόσφατα δεν μπορούσα να το φανταστώ», λέει ο κυβερνήτης του Μέριλαντ