Το National Football League θα κάνει ένα ξεχωριστό δώρο στους οπαδούς του Super Bowl. Το NFL θα παρέχει εικονικά εισιτήρια σε μορφή NFT στους συμμετέχοντές του, για τον εορτασμό της έλευσης του Super Bowl LVI από τις 13 Φεβρουαρίου 2022 στο Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, σε κάθε συμμετέχοντα του Super Bowl θα εκδοθεί ένα μοναδικό ψηφιακό NFT εισιτήριο, όπου θα καταγράφεται η σειρά, το τμήμα και ο αριθμός θέσης.

Με την ιδιαίτερη αυτή έκδοση, το NFL στοχεύει να πετύχει μια περαιτέρω αλληλεπίδραση με τους θαυμαστές του, προσφέροντάς τους ψηφιακά souvenir και μοναδικές εμπειρίες.

Μιλώντας για το NFT δώρο, ο Senior VP of Club Business Development για το NFL, ο Bobby Gallo δήλωσε:

«Η συλλογή αποκομμάτων εισιτηρίων ήταν πάντα κάτι που λατρεύουν οι θαυμαστές μας, ειδικά για το μεγαλύτερο παιχνίδι της σεζόν, και η προσφορά προσαρμοσμένων Super Bowl NFT μάς επιτρέπει να βελτιώσουμε την εμπειρία της ημέρας του παιχνιδιού. Επίσης μελετούμε περαιτέρω τον χώρο NFT για μελλοντικά εισιτήρια και εκδηλώσεις αλληλεπίδρασης».

Επιπλέον, για να τιμήσει τις προηγούμενες εμφανίσεις του Super Bowl στο Λος Άντζελες, το πρωτάθλημα θα αποκαλύψει μια μοναδική σειρά επτά «ιστορικών» NFT. Ένα νέο NFT θα βγαίνει καθημερινά από τις 6 Φεβρουαρίου έως τις 13 Φεβρουαρίου 2022. Το τελικό NFT, το οποίο θα παρουσιαστεί στις 13 Φεβρουαρίου, θα σχεδιαστεί αποκλειστικά από έναν τοπικό καλλιτέχνη της Νότιας Καλιφόρνια και θα περιλαμβάνει το τρέχον έργο τέχνης εισιτηρίων Super Bowl LVI .

Το 2021, το NFL ξεκίνησε ένα καινοτόμο πρόγραμμα για την ενσωμάτωση των NFT με την εκδήλωση Super Bowl και είχε εκδώσει περισσότερα από 250.000 εισιτήρια NFT στους θαυμαστές του την προηγούμενη σεζόν.

Συγκεκριμένα, ο Gallo ανέφερε: «Αρχίσαμε να προσφέρουμε εικονικά αναμνηστικά εισιτήρια NFT στους θαυμαστές κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου. Γίναμε μάρτυρες μεγάλης επιτυχίας με αυτή τη μοναδική εμπειρία θαυμαστών, η οποία έδωσε την ώθηση για να συνεχιστεί αυτό το πρόγραμμα σε όλη τη μετά τη σεζόν και τελικά στο Super Bowl LVI στο Λος Άντζελες».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport