Στο Navarino Waterfront, τη νέα περιοχή ανάπτυξης της Costa Navarino, θα λειτουργήσει φέτος το καλοκαίρι το νέο ξενοδοχείο W Costa Navarino, σε μία παραθαλάσσια έκταση 130 στρεμμάτων.

Tο πολυτελές ξενοδοχείο θα διαθέτει 246 μοντέρνα δωμάτια, σουίτες και βίλες, πολλές από τις οποίες με ιδιωτικές πισίνες και θέα στον κόλπο του Ναβαρίνου. Η εμπειρία του W Costa Navarino θα περιλαμβάνει πέντε ξεχωριστούς χώρους για φαγητό και διασκέδαση, μεταξύ των οποίων κι ένα beach club σε συναρπαστική τοποθεσία πάνω στην παραλία.

Υπενθυμίζεται ότι άνοιξε ήδη τις πύλες του για τη νέα σεζόν το The Westin Resort Costa Navarino, από τις 20 Φεβρουαρίου ενώ στις 24 Μαρτίου, νωρίτερα από κάθε άλλη φορά, θα λειτουργήσει και το The Romanos, a Luxury Collection Resort, στο Navarino Dunes.

Τα The Westin Resort Costa Navarino και The Romanos, a Luxury Collection Resort προσφέρουν στους επισκέπτες ένα συνδυασμό ξεκούρασης με ψυχαγωγία, προσφέροντας πρόσβαση σε εμπειρίες άθλησης, ευεξίας και διασκέδασης.

Ειδικά για όσους προτιμούν τις αθλητικές δραστηριότητες, θα έχουν την ευκαιρία να εξασκηθούν μέσω των ατομικών και ομαδικών προγραμμάτων του πρώτου “Mouratoglou Tennis Center” στην Ευρώπη. Παράλληλα, προσφέρονται εκδρομές, πεζοπορίες, ποδηλασία και άλλα αθλήματα που προσφέρει το Navarino Outdoors.

Για τους επισκέπτες που προτιμούν τη χαλάρωση και την ευεξία, το Anazoe Spa προσφέρει signature θεραπείες για αναζωογόνηση. Επιπλέον, το Division 16, με παιχνίδια VR, bowling, escape room, καραόκε, δυνατή μουσική και mocktails απευθύνεται στις νεότερες ηλικίες. Για οικογένειες προσφέρονται οι χώροι για παιδιά, SandCastle και Aquapark.

Επιπρόσθετα, υπάρχει και το «ταξίδι» στη Μεσσηνιακή γαστρονομία με μια μεγάλη επιλογή ανάμεσα σε εστιατόρια, καφέ και lounge bars -τα οποία θα ανοίξουν σταδιακά μέσα στην άνοιξη- με ανανεωμένα μενού και έμφαση στις τοπικές πρώτες ύλες.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τουρισμός