Η Meta Platforms, ιδιοκτήτρια του Facebook, θα περιορίσει την πρόσβαση στα ρωσικά κρατικά μέσα ενημέρωσης RT και Sputnik σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση, όπως ανέφερε σήμερα εκ μέρους της εταιρείας ο αρμόδιος για τις διεθνείς σχέσεις Νικ Κλεγκ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η εταιρεία είχε δεχθεί αιτήματα από αρκετές κυβερνήσεις και την Ε.Ε. να λάβει περαιτέρω μέτρα σε σχέση με τα ρωσικά κρατικά μέσα ενημέρωσης στις πλατφόρμες της.

Νωρίτερα σήμερα το Twitter είχε ανακοινώσει πως θα μειώσει την ορατότητα για tweets από ιστότοπους ΜΜΕ που σχετίζονται με το ρωσικό κράτος, όπως το Russia Today και το Sputnik. Αντιστοίχως, το YouTube είχε αποφασίσει να αποκλείσει πολλά ρωσικά κανάλια, συμπεριλαμβανομένου του κρατικά χρηματοδοτούμενου Russia Today, από τη δυνατότητα αποκόμισης εσόδων μέσω των βίντεο που αναρτούν.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τεχνολογία
Η Σοφία, το διασημότερο ρομπότ στον πλανήτη, μιλά στο in για το μέλλον της ανθρωπότητας και τη… Σαντορίνη
Tεχνητή νοημοσύνη |

Η Σοφία, το διασημότερο ρομπότ στον πλανήτη, μιλά στο in για το μέλλον της ανθρωπότητας και τη… Σαντορίνη

Το ρομπότ Σοφία (σε άπταιστα Ελληνικά) κλήθηκε να απαντήσει σε σειρά ερωτήσεων του in και οι απαντήσεις της παρουσιάζουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον

AI: Οι 4 μετοχές για όποιον πιστεύει στην επανάσταση της τεχνητής νοημοσύνης
Tεχνητή νοημοσύνη |

Τέσσερις εταιρείες που αναδιαμορφώνουν το τοπίο της τεχνητής νοημοσύνης

Σύμφωνα με την Global X, 4 εταιρείες βοηθούν στην απεικόνιση του ευρύτερου φάσματος επενδυτικών ευκαιριών που είναι διαθέσιμες σε ολόκληρη την αλυσίδα αξίας της τεχνητής νοημοσύνης