Η FIFA προχώρησε σε συμφωνία χορηγίας του Παγκόσμιου Κυπέλλου με την Crypto. com, σύμφωνα με ανώνυμες και καλά πληροφορημένες πηγές, προσφέροντας στην ταχέως αναπτυσσόμενη πλατφόρμα κρυπτονομισμάτων δικαιώματα μάρκετινγκ στο μεγαλύτερο τουρνουά του διεθνούς ποδοσφαίρου.

Η συμφωνία, που αναμένεται να ανακοινωθεί την Τετάρτη, υπογραμμίζει τους δεσμούς που αναπτύσσονται μεταξύ του δημοφιλέστερου σπορ στον κόσμο και των κρυπτονομισμάτων.

Ανάμεσα στους χορηγούς του Παγκοσμίου Κυπελου βρίσκονται εταιρείες όπως η Adidas, η Coca-Cola και η Visa, ενώ το χορηγικό πρόγραμμα της FIFA ανέρχεται σε εκατοντάδες εκατ. ευρώ. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για το ύψος της χορηγίας της Crypto.com, που εδρεύει στη Σιγκαπούρη.

Διαβάστε επίσης: Τα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων στοχεύουν σε αθλητικές χορηγίες

Διαβάστε επίσης: Blockchain: Πράσινο φως στις χορηγίες στο αμερικανικό φούτμπολ

Φέτος οι αγώνες του Παγκόσμιου Κυπέλλου θα διεξαχθούν στο Κατάρ, πρώτη φορά σε χώρα της Μέσης Ανατολής, το Νοέμβριο, αντί  για το συνηθισμένο χρονικό διάστημα τον Ιούνιο και τον Ιούλιο λόγω της καλοκαιρινής ζέστης.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport
Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)
Business of Sport |

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League – Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι