Στο μεγάλο μουσικό φεστιβάλ των ΗΠΑ Lollapalooza, μαζί με τη Dua Lipa και τους Metallica, πρόκειται να εμφανιστεί το αφεντικό της Goldman Sachs τον Ιούλιο.

Σύμφωνα με το BBC, τη συμμετοχή του Ντέιβιντ Σόλομον, ο οποίος πέραν της επίσημης δουλειάς του είναι και DJ χορευτικής μουσικής, ανακοίνωσαν οι διοργανωτές του φεστιβάλ την Τρίτη.

Ο 60χρονος, ο οποίος είναι ένας από τους τελευταίους που περιλαμβάνονται στο line-up, δήλωσε ενθουσιασμένος που θα παίξει την εκδήλωση. Η Goldman Sachs ωστόσο αρνήθηκε να σχολιάσει.

Ο Σόλομον, ο οποίος εντάχθηκε στην Goldman το 1999, μοιράστηκε το νέο της συμμετοχής του στη συναυλία – η οποία συνήθως προσελκύει περίπου 400.000 άτομα – στο Instagram.

Σε ΜΚΟ τα έσοδα

Ο τραπεζίτης, ο οποίος κέρδισε 35 εκατομμύρια δολάρια πέρυσι, είπε ότι τα έσοδα θα διατεθούν στους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που επικεντρώνονται στην αντιμετώπιση του εθισμού.

Ο Σόλομον ξεκίνησε να παίζει μουσική ως DJ το 2015 και ίδρυσε τη δική του δισκογραφική εταιρεία το 2018 – την ίδια χρονιά που η Goldman τον όρισε διευθύνοντα σύμβουλο.

Έχει συνεργαστεί με νικητές των Grammy ενώ έχει εμφανιστεί και σε άλλες σκηνές, συμπεριλαμβανομένου ενός πάρτι που διοργάνωσε το Sports Illustrated τον Ιανουάριο. Κυκλοφόρησε το τελευταίο του κομμάτι, Heatwave, τον Φεβρουάριο.

«Δεν κάνω τίποτα κακό»

Σε ένα podcast πέρυσι, είπε ότι η δημιουργία μουσικής τον βοηθά να χαλαρώσει – και παρόλο που κάποιοι του είπαν ότι αποτελούσε κίνδυνο για την τραπεζική του καριέρα, ο ίδιος δεν είδε την ανάγκη να σταματήσει να παίζει.

«Το σκέφτηκα και είπα: “Μου αρέσει, δεν κάνω τίποτα κακό, δεν παραβιάζω νόμους, διασκεδάζω. Γιατί να σταματήσω να κάνω κάτι που πραγματικά μου αρέσει;”», είπε ο Σόλομον.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Plus