Περισσότερες εταιρείες ιδιωτικών μετοχών έχουν εκφράσει ενδιαφέρον να συμμετάσχουν σε μια συμφωνία για την Twitter Inc, δήλωσαν πηγές τις οποίες επικαλείται το πρακτορείο Reuters, προσθέτοντας ότι οι πηγές αυτές δεν κατονομάζονται ούτε δίνουν συγκεκριμένες πληροφορίες για τις εν λόγω εταιρείες.

Το δημοσίευμα, επισημαίνει ότι το ενδιαφέρον προέκυψε όταν η Thoma Bravo, μια εταιρεία ιδιωτικών κεφαλαίων που εστιάζει στην τεχνολογία, επικοινώνησε με την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης την περασμένη εβδομάδα για να διερευνήσει μια εξαγορά που θα «ακύρωνε» την προσφορά 43 δισεκατομμυρίων δολαρίων του Ίλον Μασκ.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι η Apollo Global Management Inc εξετάζει τρόπους με τους οποίους μπορεί να παρέχει χρηματοδότηση σε οποιαδήποτε συμφωνία και είναι ανοιχτή να συνεργαστεί με τον Μασκ ή οποιονδήποτε άλλο πλειοδότη. Η συμμετοχή της θα γίνει μέσω της πιστωτικής της επενδυτικής πλατφόρμας και όχι μέσω της επιχειρηματικής της δραστηριότητας ιδιωτικών κεφαλαίων, πρόσθεσαν οι πηγές.

Το Twitter υιοθέτησε ένα «χάπι δηλητήριο» την Παρασκευή για να περιορίσει την ικανότητα του Μασκ να αυξήσει το μερίδιό του στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Thoma Bravo ενημέρωσε το Twitter ότι διερευνά την πιθανότητα να υποβάλει προσφορά, ανέφερε το Reuters το Σαββατοκύριακο.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή