Με μικτά πρόσημα κινούνται σήμερα οι αμερικανικοί δείκτες, με τους επενδυτές να κινούνται καθαρά με βάση τα εταιρικά αποτελέσματα, θολώνοντας την τάση της αγοράς.

Ειδικότερα, ο δείκτης Dow Jones κερδίζει 0,59% στις 35.115 μονάδες, ο S&P 500 σημειώνει άνοδο 0,12% στις 4.467 μονάδες, ενώ ο τεχνολογικός Nasdaq υποχωρεί κατά 0,49% στις 13.552 μονάδες.

Η αγορά έχει στρέψει την προσοχή της στη μετοχή του Netflix, η οποία χάνει σχεδόν 30%, αφού ανέφερε απώλεια 200.000 συνδρομητών το πρώτο τρίμηνο. Τα νέα οδήγησαν τις μετοχές των εταιρειών περιεχομένου Disney, Roku, Warner Bros. Discovery και Paramount σε πτώση, καθώς αυξάνονται οι ανησυχίες για τα έσοδα τους.

Από την άλλη, η IBM σημειώνει άνοδο περισσότερο από 5% αν και ανακοίνωσε πτώση στα κέρδη και τα έσοδα το πρώτο τρίμηνο του έτους. Η εταιρεία κράτησε σταθερή την καθοδήγηση των εσόδων της για ολόκληρο το έτος, συντηρώντας την εμπιστοσύνη της αγοράς.

Πέρα από τα εταιρικά κέρδη, οι επενδυτές παρακολουθούν επίσης στενά την απόδοση του 10ετούς ομολόγου των ΗΠΑ, η οποία υποχωρεί ελαφρώς σήμερα, αφού άγγιξε το 2,94%, το υψηλότερο επίπεδο του από τα τέλη του 2018, την Τρίτη.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Wall Street