Περισσότερες από 90% πιθανότητες να κερδίσει την Κυριακή το δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών σε βάρος της ακροδεξιάς Μαρίν Λεπέν έχει ο Εμανουέλ Μακρόν, σύμφωνα με τα βρετανικά γραφεία στοιχημάτων.

Το προβάδισμα του Μακρόν έχει αυξηθεί τις τελευταίες ημέρες σε πάνω από 55% κατά μέσο όρο στις δημοσκοπήσεις, έναντι 45% για την αντίπαλό του, με την οποία θα έχουν απόψε τηλεοπτικό ντιμπέιτ.

Οι ιστοσελίδες των γραφείων στοιχημάτων William Hill και Paddy Power ανακοίνωσαν στοιχηματικές πιθανότητες που δείχνουν ότι ο Μακρόν έχει πιθανότητα 90,9% να επανεκλεγεί. Τα αντίστοιχα ποσοστά για τα γραφεία Betfair Exchange και Ladbrokes ήταν 92,6% και 94,1% αντιστοίχως.

«Έχασαν» το Brexit

Οι πιθανότητες που δίνουν τα γραφεία στοιχημάτων δεν εγγυώνται ωστόσο το αποτέλεσμα. Το 2016, για παράδειγμα, τα στοιχήματα έδειχναν ότι οι υποστηρικτές της παραμονής της Βρετανίας στην ΕΕ θα κέρδιζαν με σαρωτικό ποσοστό στο δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου. Την ημέρα της ψηφοφορίας, το Betfair έδινε στο ψηφοδέλτιο υπέρ της παραμονής 88,5%, όμως το αποτέλεσμα ήταν υπέρ της αποχώρησης.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Κόσμος
Κομισιόν: Αντιπαραθέσεις στον δρόμο προς την ηγεσία
Επικαιρότητα |

Αντιπαραθέσεις στον δρόμο προς την ηγεσία της Κομισιόν

Η πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν (ΕΛΚ) κλήθηκε να υπεραμυνθεί των πολιτικών της θητείας που φεύγει έχοντας εξ αριστερών της στη σκηνή τον εκπρόσωπο του ακροδεξιού ID Άντερς Βίστισεν

Νετανιάχου: Αντιμέτωπος με ένταλμα σύλληψης από το Διεθνές Δικαστήριο; – Πιέσεις να μην εκδοθεί
Επικαιρότητα |

Αντιμέτωπος με ένταλμα σύλληψης από το Διεθνές Δικαστήριο ο Νετανιάχου; – Πιέσεις να μην εκδοθεί

Σύμφωνα με ισραηλινά ΜΜΕ ο Νετανιάχου και άλλοι ανώτεροι αξιωματούχοι φοβούνται ότι θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εναντίον τους την ερχόμενη εβδομάδα