Σεισμός μεγέθους 4,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στη θαλάσσια περιοχή της Κύπρου, ανοιχτά της Πάφου.
Το επίκεντρο του σεισμού, σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο, ήταν στα 22 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Πάφου και στα 56 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Λευκωσίας ενώ το εστιακό βάθος υπολογίστηκε στα 60 χιλιόμετρα.








![Ιράν: Ο στρατός των ΗΠΑ ετοιμάζεται να χτυπήσει ακόμη κι αυτό το Σαββατοκύριακο [Χάρτης]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2026/02/abraham-Lincoln-Strike-Group-1-1-300x300.jpg)





![Στεγαστική κρίση: Γονατίζει ένα στα τρία νοικοκυριά [πίνακας]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2026/02/akinita26-4.jpg)


![Ελλάδα: Υποχώρηση της προσφοράς καταλυμάτων βραχυχρόνιας μίσθωσης [πίνακας]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2026/02/airbnb-1.jpg)








![Ιράν: Ο στρατός των ΗΠΑ ετοιμάζεται να χτυπήσει ακόμη κι αυτό το Σαββατοκύριακο [Χάρτης]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2026/02/abraham-Lincoln-Strike-Group-1-1.jpg)








