Στην πτωτική πορεία επέστρεψε σήμερα η Wall Street, χάνοντας επί της ουσίας μεγάλο μέρος του χθεσινού ράλι που προκάλεσαν οι δηλώσεις του επικεφαλής της Federal Reserve, Τζερόμ Πάουελ.

Ειδικότερα, ο δείκτης Dow Jones χάνει 0,94% στις 33.741 μονάδες, ο S&P 500 σημειώνει πτώση 1,23% στις 4.247 μονάδες, ενώ ο τεχνολογικός Nasdaq υποχωρεί κατά 1,85% στις 12.725 μονάδες.

Αρνητικό κλίμα

Το κλίμα δείχνει να παραμένει αρνητικό, παρά το χθεσινό ράλι ανόδου της Wall Street, με την απόδοση του αμερικανικού δεκαετούς ομολόγου να ξεπερνά και πάλι σήμερα το 3%. Σύμφωνα με τον συνιδρυτή του Carlyle Group, David Rubenstein, οι επενδυτές πρέπει να επιστρέψουν στην πραγματικότητα σχετικά με τς προκλήσεις της οικονομίας, συμπεριλαμβανομένου του πολέμου στη Ρωσία και του υψηλού πληθωρισμού.

Σε επίπεδο τίτλων τώρα, η Etsy υποχωρεί περισσότερο από 12% και η eBay χάνει 5,8%, καθώς δεν ικανοποίησαν με το guidance που δημοσιοποίησαν. Εν τω μεταξύ, οι μετοχές της Booking Holdings σημειώνουν άνοδο περισσότερο από 8%.

Στα μάκρο της ημέρας, οι αιτήσεις για το επίδομα ανεργίας ήταν ελαφρώς υψηλότερες από το αναμενόμενο και η παραγωγικότητα της εργασίας μειώθηκε κατά 7,5% το πρώτο τρίμηνο, σημειώνοντας τη ταχύτερη πτώση από το 1947.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Wall Street