Πράσινο φως έδωσε η Premier League για την αλλαγή ιδιοκτησίας στην Τσέλσι εγκρίνοντας την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της λονδρέζικης ομάδας από τον Αμερικανό επιχειρηματία και την κοινοπραξία που εκπροσωπεί.

«Η εξαγορά παραμένει ανοικτή υπό την προϋπόθεση ότι η κυβέρνηση θα εκδώσει την απαιτούμενη άδεια πώλησης και θα υπάρξει ικανοποιητική ολοκλήρωση των τελικών σταδίων της συναλλαγής», ανέφερε η λίγκα σε ανακοίνωσή της.

Ειδικότερα η ανακοίνωση της Premier League αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «το διοικητικό συμβούλιο ενέκρινε σήμερα (Τρίτη) την προτεινόμενη εξαγορά της Chelsea Football Club από την Κοινοπραξία Todd Boehly/Clearlake. Η αγορά παραμένει υπό την αίρεση της έκδοσης της απαιτούμενης άδειας πώλησης από την Κυβέρνηση και της ικανοποιητικής ολοκλήρωσης των τελικών σταδίων της συναλλαγής. (…) Τα μέλη της Κοινοπραξίας που αγόρασαν το κλαμπ είναι θυγατρικές των Clearlake Capital Group, L.P., Todd Boehly, Hansjorg Wyss και Mark Walter.  Η Chelsea FC θα συνεργαστεί τώρα με τις αρμόδιες κυβερνήσεις για να εξασφαλίσει τις απαραίτητες άδειες για την ολοκλήρωση της εξαγοράς.»

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport