Απαντήσεις σε πλήθος ερωτημάτων σε σχέση με το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» επιχειρεί να δώσει το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος, σε συνεργασία με το Υπουργείο Οικονομικών και την Ειδική Υπηρεσία του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, διοργανώνοντας ενημερωτικές εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα.

Οι κλάδοι

Ποιοι κλάδοι μπορούν να υπαχθούν στα επενδυτικά και δανειοδοτικά προγράμματα του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0»; Πώς οι επιχειρήσεις μπορούν να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες και ενημέρωση; Ποιες είναι οι ανάγκες ρευστότητας κάθε Περιφέρειας; Ποιος ο ρόλος των οικονομολόγων και των λογιστών – φοροτεχνικών στην άμεση απορρόφηση των κονδυλίων; Αυτά και πλήθος άλλων ερωτημάτων θα αποτελέσουν αντικείμενα συζήτησης στις εκδηλώσεις, με κοινό τίτλο: «Ενημέρωση των μελών του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, οικονομολόγων, λογιστών – φοροτεχνικών και επιχειρήσεων, για τις ευκαιρίες και τις προοπτικές, που αναδύονται από την ορθή αξιοποίηση των κονδυλίων του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0».

Ομιλητές

Στην εναρκτήρια εκδήλωση θα μιλήσουν ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Θόδωρος Σκυλακάκης, και ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Κωνσταντίνος Κόλλιας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, την Πέμπτη, 9 Ιουνίου, στις 17:00, στην αίθουσα Ιλισσός του Divani Caravel (Λ. Βασιλέως Αλεξάνδρου 2). Θα μεταδοθεί, ζωντανά, από το κανάλι του ΟΕΕ στο YouTube και από τη σελίδα του ΟΕΕ στο Facebook, ενώ συντονιστής θα είναι ο δημοσιογράφος, Σωτήρης Ξενάκης.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Ταμείο Ανάκαμψης
Παπαθανάσης: Θετική αξιολόγηση για το 4ο αίτημα εκταμίευσης 2,3 δισ. ευρώ του Ταμείου Ανάκαμψης
Ταμείο Ανάκαμψης |

Παπαθανάσης: Θετική αξιολόγηση για το 4ο αίτημα εκταμίευσης 2,3 δισ. ευρώ του Ταμείου Ανάκαμψης

Πρόκειται για μια ακόμα επιβράβευση της συνέπειας της χώρας ως προς την τήρηση των προ απαιτούμενων οροσήμων του Ταμείου Ανάκαμψης, τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός.