Νικητής σε όλα τα επίπεδα βγήκε ο Τζόνι Ντεπ από την πολύκροτη δικαστική διαμάχη του με την Άμπερ Χερντ. Η δικαίωση του από την αμερικανική δικαιοσύνη φαίνεται πως του έδωσε και το πολυπόθητο εισιτήριο για την επιστροφή του στην μεγάλη οθόνη και μάλιστα με ένα μέγα deal εκατομμυρίων δολαρίων.

Διαβάστε επίσης: Διαζύγια που κόστισαν «χρυσάφι»

Πραγματικά, σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα, η Disney απέστειλε μια απολογητική επιστολή προς τον σταρ για την απόλυση του το 2018, λόγω των κατηγοριών που είχε εξαπολύσει εναντίον του, η πρώην σύζυγος του. Όμως, η απολογία της εταιρείας συνοδεύτηκε και με μια έμπρακτη πράξη μεταμέλειας: μια κολοσσιαία προσφορά ύψους 301 εκατ. δολαρίων για την επιστροφή του Τζακ Σπάροου στην επόμενη ταινία των «Πειρατών της Καραϊβικής».

Διαβάστε επίσης: Αντετοκούνμπο: Ζωή σαν παραμύθι της Disney

Καμία από τις δύο πλευρές δεν φαίνεται πως επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα, όμως είναι γνωστό πως ο 59χρονος Ντεπ είχε απογοητευτεί από τον τρόπο που «εγκατέλειψε» τον αγαπημένο στο κοινό και τον ίδιο χαρακτήρα.

Από τα χαμηλά και πάλι στα… ψηλά 

Ο Τζακ Σπάροου είχε εμφανιστεί σε πέντε από τις ταινίες των Πειρατών, σε ένα διάστημα 19 ετών, πριν η Disney αποφασίσει να τον «κόψει» από την επόμενη ταινία. Πάντως, δεν ήταν η μοναδική εταιρεία παραγωγής που του γύρισε την πλάτη. Και η Warner Bros τον «έκοψε» από την επόμενη ταινία των «Fantastic Beasts», ενώ γενικά δεν του προσφέρθηκαν καινούργια σενάρια.

Η νέα συμφωνία φαίνεται πως θα αφορά τόσο την επιστροφή του χαρακτήρα στο επόμενο φιλμ, όσο και μια πιθανή σειρά για την πλατφόρμα του Disney+, η οποία θα είναι prequel της ιστορίας που γνωρίζουμε και η οποία θα επικεντρώνεται στα πρώτα χρονιά της ζωής του θρυλικού καπετάνιου του Μαύρου Μαργαριταριού.

Διαβάστε επίσης: Το πρώτο κόμικ «Wonder Woman» πωλήθηκε 1,62 εκατ. δολάρια

Μια μεγάλη περιουσία με μεγάλα χρέη 

Σημειωτέον πως σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ο πρώην οικονομικός διευθυντής του ηθοποιού, κατά τη διάρκεια της ταινίας, ο Τζόνι Ντεπ κατόρθωσε να «χτίσει» μια τεράστια περιουσία κατά την διάρκεια της πολύχρονης καριέρας του, ύψους άνω των 600 εκατ. δολαρίων, από την οποία μεγάλο μέρος έγινε… καπνός λόγω της εξωφρενικά σπάταλης ζωής που έκανε. Ενδεικτικά κατέβαλε πάνω από 300.000 δολάρια το μήνα για το προσωπικό του, 10.000 δολάρια την ημέρα για την ασφάλεια του και 30.000 το μήνα για κρασί!

Επίσης, ξόδεψε πάνω από 75 εκατ. δολάρια για την αγορά, επίπλωση και συντήρηση συνολικά 14 υπερπολυτελών σπιτιών και ακινήτων σε όλο τον κόσμο, ιδιοκτησίες από τις οποίες ξεχωρίσει το ιδιωτικό του νησί στις Μπαχάμες.

Στην ιδιοκτησία του βρίσκονται επίσης θαλαμηγοί, ιδιωτικό τζετ, μια μοναδική συλλογή 45 αυτοκινήτων, πολλών ιστορικής αξίας, κοσμήματα, έργα τέχνης και μια συλλογή από κιθάρες.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Plus