Τους προηγούμενους 18 μήνες, το μεγαλύτερο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα των Ηνωμένων Πολιτειών, η JP Morgan μάζευε στοιχεία, ώστε να ξεκινήσει μια ταξιδιωτική επιχείρηση πλήρους εξυπηρέτησης όπου οι υποψήφιοι πελάτες μπορούν να σχεδιάσουν και να πραγματοποιήσουν ταξίδια ξεκινώντας από μια εύκολη πτήση στο σπίτι έως ένα πολυτελές σαφάρι.

Όπως γράφει η Wall Street Journal, η JP Morgan ήδη αγόρασε ένα σύστημα κρατήσεων, μια εταιρεία αξιολόγησης εστιατορίου και έναν πολυτελή ταξιδιωτικό πράκτορα. Κατασκευάζει τα δικά lounge σε αεροδρόμια και έχει μια δύναμη εκατοντάδων ταξιδιωτικών μεσιτών. Ένας ολοκαίνουργιος ιστότοπος θα ξεκινήσει μέσα στους επόμενους μήνες.

Διαβάστε επίσης – Τα ταξίδια το 2022 θα ξεπεράσουν τα επίπεδα πριν την πανδημία

Τα ταξίδια έχουν αλλάξει σε ορισμένες από τις βασικές κατηγορίες δαπανών για τις τράπεζες και τους εκδότες τραπεζικών καρτών και η JPMorgan χρειάζεται ένα πολύ μεγαλύτερο κομμάτι από αυτά.

Η JPMorgan έχει ήδη ένα μικρό μερίδιο στον κόσμο του ταξιδιού. Κάποιες πιστωτικές της κάρτες, αλλά και το Sapphire Reserve, επιτρέπουν στους υποψήφιους πελάτες να δημιουργήσουν ανταμοιβές ταξιδιού και να εισπράξουν χρήματα μέσω της ιστοσελίδας κρατήσεων Ultimate Rewards του χρηματοπιστωτικού ιδρύματος.

Με τις ολοκαίνουργιες επιλογές, τα στελέχη της JPMorgan θεωρούν ότι το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα ενδέχεται να δεσμεύσει 15 δισεκατομμύρια δολάρια σε κρατήσεις το 2025. Αυτό θα το καθιστούσε τον τρίτο μεγαλύτερο ταξιδιωτικό πράκτορα στη χώρα.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή