Την παραίτησή του υπέβαλε ο COO (Επιχειρησιακός Διευθυντής) της Easy Jet, καθότι η αεροπορική εταιρεία ακύρωσε χιλιάδες πτήσεις αυτό το καλοκαίρι, με σκοπό να περιορίσει την αναστάτωση που προκλήθηκε στους επιβάτες από ελλείψεις προσωπικού στον αέρα αλλά και στο έδαφος.

Ο Peter Bellew παραιτήθηκε την Παρασκευή αναφέρει σημερινή σχετική ανακοίνωση του βρετανικού αερομεταφορέα χαμηλού κόστους Easy Jet.

Ο επόμενος

Τη θέση του καταλαμβάνει ο Ντέιβιντ Μόργκαν, ο οποίος εργάζεται στην αεροπορική εταιρεία από το 2016,  όντας  COO από το 2019, ο οποίος αναφέρεται απευθείας στον Διευθύνοντα Σύμβουλο Johan Lundgren.

«Όλοι στην EasyJet παραμένουν απόλυτα συγκεντρωμένοι στην παροχή μιας ασφαλούς και αξιόπιστης λειτουργίας αυτό το καλοκαίρι», δήλωσε ο Lundgren, ο οποίος ευχαρίστησε τον Bellew για τη σκληρή δουλειά του.

Σε πτώση η μετοχή

«Ο David έχει σημαντική εμπειρία και βαθιά γνώση της επιχείρησης και της λειτουργίας και θα προσφέρει ισχυρή ηγετική ικανότητα στην αεροπορική εταιρεία αυτό το καλοκαίρι.»

Η μετοχή της EasyJet , οι οποίες έχουν υποχωρήσει ξανά στα χαμηλά του Μαρτίου 2020, σημείωνε πτώση της τάξης του 2,5%.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή
Meta: Γιατί μπλόκαρε την ενημέρωση στον Καναδά
Διεθνή |

Πώς το μπλοκάρισμα ελλοχεύει κινδύνους για την ενημέρωση - Τι έγινε στον Καναδά

Το μπλοκάρισμα των συνδέσμων ειδήσεων έχει οδηγήσει σε βαθιές και ανησυχητικές αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο οι Καναδοί χρήστες του Facebook ασχολούνται με πληροφορίες σχετικά με την πολιτική - και όχι μόνο...